7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 27120
6,1 10 krytyków
This Is It
powrót do forum filmu This Is It

jedno mnie zastanawia to to co powiedzial MJ na koniec, ze zostaly nam tylko 4 lata by jeszcze moc cos naprawic...

ocenił(a) film na 9
ekstazjon

może chodzi o 2012 rok i wizję końca świata ???

Na mnie film wywarł niesamowite wrażenie... Ten konoał powinien dostać minimum 25 lat !

ocenił(a) film na 10
staszpio

A moze on wiedzial cos czego my nie wiemy... ;p a tak na powaznie mysle ze po prostu bral pod uwage jakies spekulacje specjalistow na temat srodowiska :)

sisi421

też mnie to zastanowilo, też na poczatku pomyslalam o 2012, ale twierdze podobnie jak ty, pewnie chodzilo o spekulacje ekologów itp.

obejrzalam film i czuje sie co najmniej dziwnie. coz za tragedia, ciagle nie moge sie otrząsnąć. kochalam go od maleńkości :|

ocenił(a) film na 8
Nickita

yyy próby do koncertów w O2 Arena odbyły się w tym roku w 2009 bodajże od kwietnia lub marca do czerwca. Materiał z filmu "This Is It" został zarejestrowany właśnie podczas prób więc skąd ta pewność że to co powiedział Michael Jackson na koniec było zarejestrowane w 2008. Wtedy by może by się zgadzało bo 2008+4=2012 ale jeśli to było w 2009(+4=2013) to skąd te pomysły że Michael coś wiedział?