PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044395}

This Is Me...Now: Historia miłości

This Is Me...Now: A Love Story
2024
4,4 647  ocen
4,4 10 1 647
3,0 2 krytyków
This Is Me...Now: Historia miłości
powrót do forum filmu This Is Me...Now: Historia miłości

Niezły

ocenił(a) film na 6

Dziwię się, że ludzie ją tak wyśmiewali na całym świecie za ten film. Obejrzałam i... laska potrafi śmiać się z siebie, z tego że nie wychodziło jej z facetami, przyznaje się w tym filmie do swoich różnych głupich miłosnych zachowań. Rozlicza się sama ze sobą. Wchodzi ze związku w związek. Jest uzależniona od bycia zakochaną. Ciągle jej nie wychodzi z facetami aż jakoś odkrywa, że sama musi siebie pokochać.
Niesamowita grafika w tym filmie. Baśniowe elementy. Piosenki kiepskie ale ujdą. Dużo kobiet może się z tym utożsamić. Jak mają się czuć ludzie którym ciągle tylko nie wychodzi w miłości??? No załamać się można!
Z drugiej strony film może być nudny dla ludzi którzy nie bardzo znają jej życie prywatne. Jeśli ktoś nie wie, żę miała 4 mężów, dla takich osób ten film może być nudnawy bo nie wiadomo o co chodzi.

emgajjda

Jak mam znać biografię Jennifer Lopez to jest podwójnie chujowy: 1. Wymaga ode mnie znania związków piosenkarki/ kiepskiej aktorki. 2 jest po prostu chujowy.

emgajjda

Ja filmu tego nie oglądałem, ale z tego co czytałem wnioskuję, że chodzi po prostu o brak autentyczności. Pani Lopez chce i próbuje uchodzić cały czas za tę Jenny z bloku, podczas gdy, tak naprawdę taka nie jest. Polecam posłuchać, choćby co w swoim podkaście mówiła o niej pani Anna Gacek. J.Lo nie jest lekko mówiąc sympatyczną osobą i to się pojawia w wielu źródłach i nie chodzi mi o media plotkarskie.