PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183806
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Mam już dość. Jedni piszą, że 2016r. inni, że 2017r. Czytałam też coś o 2018r.
Także sama już nie wiem.
A jeśli nawet ten 2016r. to i tak późno.Przecież 2 było w 2013r. Dlaczego?

ocenił(a) film na 8
Patrycja13_filmweb

Bo nie wiadomo nic na pewno. Obstawiam jednak 2016, bo na 2017 jest zaplanowany jakiś tajemniczy projekt, a gdyby to był Thor, raczej nie robiono by z tego tajemnicy...
Późno, ale po drodze jest kilka innych filmów Marvela, w necie łatwo można znaleźć rozpiskę tych filmów więc najpierw biorą się za to co jest bliżej. I tak naprawdę w sprawie Thora 3 nie wiadomo nic pewnego poza tym, że powstanie.

ocenił(a) film na 8
Emzz21

Fajnie, bo na niektóre filmy, które powstaną w najbliższych latach też czekam :) no, ale chyba nie przeboleje tego Thora... jeszcze to tajemnicze zakończenie "...Mroczny Świat".

ocenił(a) film na 8
Patrycja13_filmweb

Nic nie poradzimy, trzeba czekać.
Ale zakończenie Mrocznego Świata było dobre, teraz każdy się zastanawia co będzie dalej :)

ocenił(a) film na 8
Emzz21

Zgadzam się :) powiem nawet, że było mega zaskakujące, bo film właściwie się już kończy, a tu nagle okazuje się, że Loki żyje. Potem te pytania o co chodzi, co się dzieje... I teraz czekajcie trzy lata na następną część :D

ocenił(a) film na 8
Patrycja13_filmweb

Dobry chwyt, trzeba przyznać.
Oj tam, za trzy miesiące zostaną nie więcej niż dwa lata, zleci...! O 2017/18 nawet nie chcę słyszeć.

ocenił(a) film na 8
Emzz21

Dobre "... za trzy miesiące zostaną nie więcej niż dwa lata..." Optymistyczne myślenie widzę :D
A z tymi latami mam dokładnie tak samo, krew mnie zalewa jak czytam gdzieś, że film wyjdzie za 4/5 lat :(
W końcu przestałam już szperać w sieci, bo w końcu dowiedziałabym się, że będzie za dwadzieścia lat XD

Emzz21

Masz nadzieję na 2016? Straciłam ją dawno temu. Będzie w 2017 a jak im coś odbije to w 2018 .Marvel zbyt sumienny nie jest. Wszystkiego można się po nich spodziewać.Jeśli dożyje 2017 to pewnie znudzi mi się to czekanie i ochota na film minie.

blossom_3

Dodam jeszcze,że nawet jeśli wytrwa, to i tak coś mnie w filmie wkurzy. Przykładowo, wycięte sceny.

ocenił(a) film na 8
blossom_3

Wolę zachować swoją optymistyczną wersję... choć bardzo możliwe, że masz rację, niestety :(

ocenił(a) film na 8
blossom_3

Właśnie dlatego staram się myśleć optymistycznie. Czytałam, że u Marvela wszystko musi chodzić jak w zegarku, bo przy ilości filmów jaką wypuszczają nie ma czasu na zbyt głębokie przemyślenia - więc to daje pewną nadzieje że nie będą się ociągać w nieskończoność, bo po Thorze jeszcze jakieś dziesięć innych filmów. Może naciągana teoria, ale nieco poprawia mi humor. Tymczasem najlepiej chyba znaleźć inne rzeczy na które warto czekać i które ziszczą się prędzej...

Emzz21

Czekam niecierpliwie.Jeśli na drugą część czekaliśmy, dwa lata, to na trzecią też powinniśmy czekać maksymalnie dwa.Ale Marvel ma swoje fanaberie i woli wypuścić 200 innych filmów. Wolałabym kolejna część Thora niż inne marvelowskie produkcje. Jeśli już podejmują się jakiegoś projektu, to powinni być systematycznie w kontynuacji. Ale co zrobisz?, życie.

ocenił(a) film na 6
Patrycja13_filmweb

zdjęcia zaczynają się zimą 2015/wiosną 2016 a film wychodzi w 2017 roku, info potwierdzone przez Hemswortha

Dochuu

Yep , dokładnie 28 lipca 2017 .
Feige explains "Ragnarok means 'The end of all things' .

kasiaax33

https://twitter.com/AgentM/status/527164361358708737/photo/1