Dowody w Wyklety, jak krecono Wykletego. Na szybko Kinomaniak pomylil sie i gdy cisnołem Ojzas zaorany gosciowi pusvcily nerwy. Odkrył swoja prawdziwa twarz. Teraz zostal kilkakrotnie zglaszany gdyz wypisuje mi straszbe wiadomosci. Nagonka jak za czasów ubecji. Mama z Ojcem musza mu tu doradzac. Opublikowal bym teksty ale szyblo je skasuja.
Natomiast Sakuy nie przybyl w umówione miejsce takze potwierdzil ze jest tchórz em i klamca.
Cale te trio zhanbilo sie na forum Wyklety 2107 gdzie pokazuja swe komunistyczni ubeckie kożenie.
Mozecie sprawdzic, gosciemaja zero honoru, nie zdziwil bym sie jakby okazali sie prawdziwymi synami komunistycznych donosicieli!!!
Jestes w stanie mi muc powiedzieć o co ci koncertowo powiedzieć co ty bredzisz przecież za chwile sie przelogujesz i zaczniesz pisać bzdury.
Wmawiaj dalej, że to ja jestem wulgaryzm chamem (: gratulacje ale to ty się spinasz o wszystko i zaczepiasz mnie non stop.
Dokładnie i źli stanowili mały procent a i tak to co oni robili to nic w porównaniu z tym co robili NKWD i ub, niestety spora cześć społeczeństwa która czerpie wiedzę historyczną z Wikipedii i jest manipulowana przez media uważa niesłusznie, że żołnierze wyklęci to w dużej mierze zbrodniarze.
To ty za mną łazisz i próbujesz zagadywać w przeróżne sposoby. Z domu zapewne wyniosłeś chamskie zaloty ojca do matki.
O tym właśnie mowię gimnusku to ty pierwszy mnie wyzywasz, i gdzie ja za tobą chodzę ty zakładając takie tematy mnie zaczepiasz mój wierny fanie.
No dobra wszystko fajnie ale kiedy pokażesz jakieś wiarygodne argumenty bo tak to argumentować to może dziecko z podstawówki, którym z resztą jesteś.
Ja za tobą chodzę po prostu nie mogę wyjść z podziwu XD i jeszcze ten twój avatar i styl pisania doprowadza mnie do łez.
Iksde iksde znowu bredzisz od rzeczy, a tak z innej beczki to jaki jest twój cel egzystencji na tym portalu w przeciągu 2 lat obejrzałeś 29 filmów i masz zero znajomych ewidentnie konto stworzone pod sianie zamętu mój mały szczeniaczku
ps kiedy dostane tego bana bo już czekam miesiąc i nic a jak na razie to twoje wpisy są blokowane, więc radzę ci zniknij bo ban się zbliża.
A takich teorii spisowych to nawet Macierewicz nie ma, jak chcesz to ci załatwię pracę u niego będziesz czyścił kuwetę alika, mój ty mały polityku.
To ty za mna lazisz jak piesek za panem. Kto komentowal moj koment pod Jokerem: moj wierny pieseczek.
Wiesz nie wiem czy pamiętasz ale to ty jakąś godzinę temu mnie zrajdowałeś z ukrycia jak to wy ukry macie w naturze.
Jokerem cie zrajdowalem klamczuszku slowem o Ozjaszu czyli Kinomaniaku616 nie napisalem ani nic o chorych marvel fanach wiec nic o tobie .