PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Dowody w Wyklety, jak krecono Wykletego. Na szybko Kinomaniak pomylil sie i gdy cisnołem Ojzas zaorany gosciowi pusvcily nerwy. Odkrył swoja prawdziwa twarz. Teraz zostal kilkakrotnie zglaszany gdyz wypisuje mi straszbe wiadomosci. Nagonka jak za czasów ubecji. Mama z Ojcem musza mu tu doradzac. Opublikowal bym teksty ale szyblo je skasuja.
Natomiast Sakuy nie przybyl w umówione miejsce takze potwierdzil ze jest tchórz em i klamca.
Cale te trio zhanbilo sie na forum Wyklety 2107 gdzie pokazuja swe komunistyczni ubeckie kożenie.
Mozecie sprawdzic, gosciemaja zero honoru, nie zdziwil bym sie jakby okazali sie prawdziwymi synami komunistycznych donosicieli!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
JusticeMan

"muc" a ty ludziom wmawiasz, że to ja jestem ozjaszem prędzej ty nim jesteś.

Kinomaniak_616

Ojzasz_zaorany zniknął gdy cie zdemaskowałem, nic więcej już nie potrzeba zostałeś obnażony.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Jestes w stanie mi muc powiedzieć o co ci koncertowo powiedzieć co ty bredzisz przecież za chwile sie przelogujesz i zaczniesz pisać bzdury.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Wmawiaj dalej, że to ja jestem wulgaryzm chamem (: gratulacje ale to ty się spinasz o wszystko i zaczepiasz mnie non stop.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Dokładnie i źli stanowili mały procent a i tak to co oni robili to nic w porównaniu z tym co robili NKWD i ub, niestety spora cześć społeczeństwa która czerpie wiedzę historyczną z Wikipedii i jest manipulowana przez media uważa niesłusznie, że żołnierze wyklęci to w dużej mierze zbrodniarze.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

No pokaż gdzie ja szkaluję wyklętych?

Kinomaniak_616

haha zajrzyj w swoje wysłane i nie zgrywaj swietoszka!

ocenił(a) film na 8
SzalonyGoblin

Kinomaniak616 takie wiadomości mi wysyła, boli go ze się wydało i trolluje z konta Ojzasz_Zaorany

ocenił(a) film na 8
JusticeMan

No nieźle

ocenił(a) film na 8
JusticeMan

Kto ja?

roman876

Kinomaniak616

ocenił(a) film na 8
JusticeMan

A ok :)

ocenił(a) film na 9
roman876

Tak wież mu

ocenił(a) film na 9
roman876

Gratulacje

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Ty to jednak nie możesz dać mi spokoju mój wierny fanie.

Kinomaniak_616

To ty za mną łazisz i próbujesz zagadywać w przeróżne sposoby. Z domu zapewne wyniosłeś chamskie zaloty ojca do matki.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

O tym właśnie mowię gimnusku to ty pierwszy mnie wyzywasz, i gdzie ja za tobą chodzę ty zakładając takie tematy mnie zaczepiasz mój wierny fanie.

Kinomaniak_616

Temat który cie demaskuje to żadna zaczepka ,to prawda uwieczniona i potwierdzona faktami.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

No dobra wszystko fajnie ale kiedy pokażesz jakieś wiarygodne argumenty bo tak to argumentować to może dziecko z podstawówki, którym z resztą jesteś.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Ja za tobą chodzę po prostu nie mogę wyjść z podziwu XD i jeszcze ten twój avatar i styl pisania doprowadza mnie do łez.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Iksde iksde znowu bredzisz od rzeczy, a tak z innej beczki to jaki jest twój cel egzystencji na tym portalu w przeciągu 2 lat obejrzałeś 29 filmów i masz zero znajomych ewidentnie konto stworzone pod sianie zamętu mój mały szczeniaczku
ps kiedy dostane tego bana bo już czekam miesiąc i nic a jak na razie to twoje wpisy są blokowane, więc radzę ci zniknij bo ban się zbliża.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

A takich teorii spisowych to nawet Macierewicz nie ma, jak chcesz to ci załatwię pracę u niego będziesz czyścił kuwetę alika, mój ty mały polityku.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

A właśnie gdzie napisałem coś złego o wyklętych pokaż mi bo nie pamiętam.

Kinomaniak_616

boś pusty jak bęben rolling stons'ów

Kinomaniak_616

Niestety nie jestem z twojego miotu!

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

ale chciałbyś mój wierny fanie.

Kinomaniak_616

Tylko to ty za mną łazisz jak pies za panem XD

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Sam widzisz to ty jesteś trolem który notorycznie łamie regulamin.

Kinomaniak_616

Lamie regulamin tylko gdy znizam sie do twojego poziomu.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Racja całe życie lamisz

Kinomaniak_616

Użyj "musku" klamczuszku.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

To ty użyj i naucz się pisać patrioto który nie znasz swego języka.

Kinomaniak_616

Musk ci podpowiada czy to twoj chlppak przyszedl

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Już się stęskniłaś?

Kinomaniak_616

To ty za mna lazisz jak piesek za panem. Kto komentowal moj koment pod Jokerem: moj wierny pieseczek.

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

Wiesz nie wiem czy pamiętasz ale to ty jakąś godzinę temu mnie zrajdowałeś z ukrycia jak to wy ukry macie w naturze.

Kinomaniak_616

Jokerem cie zrajdowalem klamczuszku slowem o Ozjaszu czyli Kinomaniaku616 nie napisalem ani nic o chorych marvel fanach wiec nic o tobie .

ocenił(a) film na 9
JusticeMan

wez powiedz o co ci chodzi bo nie rozumiem co ty tam mamroczesz.