PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Ta część nie będzie podobno ostatnią odsłoną jeszcze nie wydali Avengers:Age of Ultron a już
zaplanowali Avengers Infinity War wydaję mi się że ta część o której dopiero napisałem będzię
podsumowaniem wszystkich innych i zakończy WSZYSTKO :)

ocenił(a) film na 10
adisuzuki

Marvel Studios ma plany do 2028 roku, więc 2019 roku nic się nie zakończy.

ocenił(a) film na 7
mike210381

Skąd takie info? Dotąd potwierdzono tylko, że po Infinity Wars ma być 4 faza trwająca do 2024 (biorąc pod uwagę przesunięcie terminów być może do 2025).

Dealric

Było takie info sam pamiętam że takie było....

ocenił(a) film na 10
Dealric

Feige, w którymś wywiadzie to powiedział. Nie potwierdzono nigdzie, że 4 faza będzie trwała do 2024 roku... żadna nie trwała 5 lat, więc jest to wątpliwe

ocenił(a) film na 7
użytkownik usunięty
mike210381

jak nie

2008 rok - 2012 rok trwała 4 lata
2013 rok - 2015 rok tu masz 2 lata
2016 rok - 2019 rok masz 3 lata
2020 rok - 2024 rok masz 4 lata ale z przesunięciem będzie 2025 rok

ocenił(a) film na 10

no właśnie, że raczej wątpliwe - 4 faza rozpocznie się już w 2019 roku i myślę, że potrawa maksymalnie do 2022 roku (może 2023), jest to oczywiście moje gdybanie, ale wątpię, aby 4 faza miała się zakończyć w 2024 roku, to by oznaczało wtedy aż 14-15 filmów, a wydaje mi się, że więcej niż 10 nie dadzą w jednej fazie... pożyjemy zobaczymy...

mike210381

4 faza najwczesciej w 2020 bo na 2019 marvel zaplanowal juz dwa filmy

ocenił(a) film na 7
adisuzuki

Jak wiele rzeczy w Marwelu mialo swoj koniec i ponowny poczatek wiedza tylko prawdziwi fani .Co prawda Thora nie znam ale np Cyvil War bedzie swoistym Koncem i poczatkiem nowej ery , cos jak np ostatnio nam zaserwowano w X menach.Marwel takich restartow robil wiele wiec nie widze powodu zeby zrobili to samo sensownie w Filmie ... wkoncu aktorzy sie starzeja .

Sabcio1234

Nie cyvily wars, ale infinity. Cap ma w umowie jeszcze 1 część avengers więc zginąć nie może, ale winter solider się pojawi.

ocenił(a) film na 8
adisuzuki

Disney jest łasy na kasę i nie zarżnie kury znoszącej złote jajka :) Dopóki filmy zwracać się będą z taką nawiązką to seria o herosach nigdy się nie skończy :) 2019 czy 2029 a nawet 2050 jak będą ludzie chodzić na te filmy.

adisuzuki

jest zbyt wiele do zrobienia by na 2019 to konczyc, marvel ma podobno plany do 2028 czy 2029 nie pamietam juz.

The_Fallen

Czy ktoś wie czy Jane Foster zagra w Avengers 2???

wervia4466

nie zagra. o ile mi wiadomo.

adisuzuki

adisuzuki Marvel ma tylu bohaterów i ich przeciwników to nawet gdy Kapitan Ameryka Thor czy Ironaman się skończą to spokojnie to około 2050 roku mogą być kolejne filmy ......

ocenił(a) film na 7
wort801

Tylko, że to kiedyś się znudzi :)

ocenił(a) film na 8
adisuzuki

O ile mi wiadomo czwarta faza jest już planowana a Avengers Infinity War part 2 zakończy wszystkie wątki trzeciej fazy prawie wszyscy aktorzy wypełnią swoje kontrakty i ich filmy zostaną odstawione na półkę na razie wiem tylko tyle że coś negocjują z Robertem Downeyem Jr. kto wie może wszyscy będą mieli przedłużone kontrakty i znów ich zobaczymy. Ale w to akurat wątpię ponoć Marvel planuje się skupić na nowych mścicielach dla tego jest tak dużo nowych filmów w trzeciej fazie mają za zadanie przedstawić nowych bohaterów to raczej będzie się ciągnąć latami i dobrze przynajmniej będzie co oglądać.

Itachi696

Jeśli planują Infinity War które ciężko będzie jakkolwiek przebić(rozmachem,ilością bohaterów itp), to muszą pójść w stronę nowych postaci i zakończenia pewnego etapu MCU,

użytkownik usunięty
kamilx98

W Infinity War ogólnie będzie najwięcej postaci a przynajmniej w części 2 strażnicy galaktyki, spider man ogólnie no zobaczymy co z tego będzie.

Feige mowil ze maja nagrywac filmy do 2028 roku ciekawe co jeszcze wymysla po inhumans ktore maja premiere w 2019 roku marvel nie odpusci fanom. Jeszcze maja troche bohaterow do wprowadzania

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

W czwartej fazie pewnie dostaniemy Strażnicy Galaktyki 3, Inhumans 2, może New Avengers, Thor 4, Captain America 4 itd

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

@marvelfan_filmweb - Feige nie powiedział, że będą nagrywać do 2028, tylko, że mają plany do tego roku i myślę, że kolejne sukcesy finansowe mogą nie zakończyć filmów na tym roku

@Maniakowy_Fan - takie gdybanie. Strażnicy 3 to pewniak, CAP4 i Thor4 raczej wątpliwe... co do Inhumans 2 wszystko zależy ile pierwsza część zarobi, zresztą dotyczy to każdego sequela.