PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Loki ma zostać zabity według historii przez haimdala (zapomniałam jak się pisze)
odyn przez lokiego ma zostać zabity, a thor będzie toczył walkę z synem lokiego fenirem (tez zapomniałam jak się pisze) to nie człowiek tylko olbrzymi wilk

Taneleer_Tivan

nie martw sie w thor ragnarok na pewno bedzie a usuniete sceny z nim beda na wydaniu dvd lub blu ray chodzi mi o lokiego

marvelfan_filmweb

jak zapewniali ze sie pojawi to powinni slowa dotrzymac.

Taneleer_Tivan

a wiesz co obiecują a pozniej słowa nie dotrzymują

marvelfan_filmweb

jaka role w filmie odgrywa wlocznia ktora Loki dostal od Thanosa?

Taneleer_Tivan

włócznia lokiego odgrywa ważną rolę w filmie na samym poczatku avengersi wykradaja ja od von struckera później stark dowiaduje sie co jest w berle i dzieki niemu tworzy ultrona a późiej ultron wykrada berło i w połowie tworzy visiona wyciąga z niego berła kamień umysłu bo się dowiaduje że pod tą powłoką szybą berła ukrywa się kamień nieskonczoności 4 z kolei pozdrawiam pisz jakbys czegos nie wiedział

marvelfan_filmweb

Nie chce za wiele wiedziec, zapytam jeszcze czy Thanos pojawia sie w filmie( nie chodzi o scene po napisach).

Taneleer_Tivan

w filmie nie ale w tej scenie po napisach tak

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

tak jest Thanos po napisach i nawiązuje do Infinity war, kiedy idziesz?

ja juz bylem

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

no i super, przyjmij zaproszenie :)

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

też wydaje mi się że to ta zamaskowana postać, lub

a) Loki umie przybierać wygląd innych :)
b) to zamaskowana postać
c) nie ma go w ogóle

moim zdaniem odpowiedz a maniakowy fanie jest poprawna bo w thorze mroczny swiat przyjał wyglad swojego ojca odyna i zasiadł na tronie wiec czemu nie mogłby , zrobic tego w avengers 2 w wizji thora specjalnie by brat go nie poznał co nie?

kotka123456

"Umierał" już tyle razy że nie wieżę żeby zginął naprawdę.

użytkownik usunięty
Kajka12

przecież to jakieś multikonto ktoś sobie założył spójrz na datę. A linka nie dała

użytkownik usunięty
kotka123456

twoje info to chyba z du.py jest...

użytkownik usunięty

W mitologii było mówione, że Loki zginie. Poza tym wydaje mi się, że Thor zginął od jadu Jormunganda, nie przez Fenrira. :)

chyba tak

kotka123456

chyba macie racje wszyscy Loki pojawi się w Avengers 2 a co do śmierci Lokiego to kajka12 ma rację bo tyle razy umierał żę jak teraz umrze to napewno jak w mrocznym świecie będzie udawał ;)

kotka123456

A Rangarok z tego co wiem i co trafnie napisała , użytkownik kotka123456 to ciąg wydarzeń prowadzących do końca świata wierzeniach ludów nordyckich z kolei z opisu wynika że to będzie potwór. Hmmm... czy to oznacza że Thor stawi czoła Minotaurowi ??? ( taka moja sugestia obnośne podtytułu filmu !!!)

Rafal3399

Po raz 100 ragnarok w komiksach to klon thora lub wydarzenie, nie minotaur. Tego nie zobaczymy chyba, że marvel nakręci film o Herkulesie a on znany był w komiksach w latach 60 (obecnie martwa postać)

kotka123456

Chłopie, mylisz mitologie i komiksy ;p.

kiogu1

W takim razie Rangarok jest na razie jedną wielką zagadką :O

kiogu1

Ale mi z tym Minutarem chodziło że potwór ten tego filmu tylko wzrostem i sylwetką ma go przypominać a ogólnie ma to być mix Minotara z Niszczycielem światów najbardziej niebezpiecznych i najpotężniejszych broni Azgardu !!!

Rafal3399

http://marvel.wikia.com/Minotaur
Ale jak mówiłem, w większości wszystkie marvelowskie minotaury były związane z herculesem, który po chaos wars raczej się nie pojawiał więc nie masz co liczyć. ;p

kiogu1

Co racja to racja ale wiesz Niszczyciel Światów był w pierwszej części Thora i jego wygląd był wprost niesamowity a z tym mix-em to chodziło mi o to : http://mobilite.mobi/wp-content/uploads/minotaur-photos-12.jpg i http://pl.thor.wikia.com/wiki/Destroyer_(film) a zatem otrzymaliśmy by mix tych dwóch potworów ze sobą no i powstał by potwór taki jak Niszczyciel Śwatów z tymi samymi atrybutami jak wspomniany drugi z tych potworów :D