Loki ma zostać zabity według historii przez haimdala (zapomniałam jak się pisze)
odyn przez lokiego ma zostać zabity, a thor będzie toczył walkę z synem lokiego fenirem (tez zapomniałam jak się pisze) to nie człowiek tylko olbrzymi wilk
nie martw sie w thor ragnarok na pewno bedzie a usuniete sceny z nim beda na wydaniu dvd lub blu ray chodzi mi o lokiego
włócznia lokiego odgrywa ważną rolę w filmie na samym poczatku avengersi wykradaja ja od von struckera później stark dowiaduje sie co jest w berle i dzieki niemu tworzy ultrona a późiej ultron wykrada berło i w połowie tworzy visiona wyciąga z niego berła kamień umysłu bo się dowiaduje że pod tą powłoką szybą berła ukrywa się kamień nieskonczoności 4 z kolei pozdrawiam pisz jakbys czegos nie wiedział
Nie chce za wiele wiedziec, zapytam jeszcze czy Thanos pojawia sie w filmie( nie chodzi o scene po napisach).
też wydaje mi się że to ta zamaskowana postać, lub
a) Loki umie przybierać wygląd innych :)
b) to zamaskowana postać
c) nie ma go w ogóle
moim zdaniem odpowiedz a maniakowy fanie jest poprawna bo w thorze mroczny swiat przyjał wyglad swojego ojca odyna i zasiadł na tronie wiec czemu nie mogłby , zrobic tego w avengers 2 w wizji thora specjalnie by brat go nie poznał co nie?
przecież to jakieś multikonto ktoś sobie założył spójrz na datę. A linka nie dała
W mitologii było mówione, że Loki zginie. Poza tym wydaje mi się, że Thor zginął od jadu Jormunganda, nie przez Fenrira. :)
chyba macie racje wszyscy Loki pojawi się w Avengers 2 a co do śmierci Lokiego to kajka12 ma rację bo tyle razy umierał żę jak teraz umrze to napewno jak w mrocznym świecie będzie udawał ;)
A Rangarok z tego co wiem i co trafnie napisała , użytkownik kotka123456 to ciąg wydarzeń prowadzących do końca świata wierzeniach ludów nordyckich z kolei z opisu wynika że to będzie potwór. Hmmm... czy to oznacza że Thor stawi czoła Minotaurowi ??? ( taka moja sugestia obnośne podtytułu filmu !!!)
Po raz 100 ragnarok w komiksach to klon thora lub wydarzenie, nie minotaur. Tego nie zobaczymy chyba, że marvel nakręci film o Herkulesie a on znany był w komiksach w latach 60 (obecnie martwa postać)
Ale mi z tym Minutarem chodziło że potwór ten tego filmu tylko wzrostem i sylwetką ma go przypominać a ogólnie ma to być mix Minotara z Niszczycielem światów najbardziej niebezpiecznych i najpotężniejszych broni Azgardu !!!
http://marvel.wikia.com/Minotaur
Ale jak mówiłem, w większości wszystkie marvelowskie minotaury były związane z herculesem, który po chaos wars raczej się nie pojawiał więc nie masz co liczyć. ;p
Co racja to racja ale wiesz Niszczyciel Światów był w pierwszej części Thora i jego wygląd był wprost niesamowity a z tym mix-em to chodziło mi o to : http://mobilite.mobi/wp-content/uploads/minotaur-photos-12.jpg i http://pl.thor.wikia.com/wiki/Destroyer_(film) a zatem otrzymaliśmy by mix tych dwóch potworów ze sobą no i powstał by potwór taki jak Niszczyciel Śwatów z tymi samymi atrybutami jak wspomniany drugi z tych potworów :D