Jako iż mieszkam na totalnym zadupiu a żeby zdążył na autobus już na scenie gdzie to Thor na statku rozmawiał z Lokim o tym że nie jest do końca zły i usiadł na Tronie, musiałem wybiec z kina. Dlatego moja prośbą jest jasna, niech ktoś napisze mi co było pokazane w scenach po napisach i ile ich było.
W pierwszej scenie Thor i Loki rozmawiają o tym, czy powrót na ziemię to aby na pewno dobry pomysł, gdy nagle kilkadziesiąt razy większy statek Thanosa zawisa nad nimi. W drugiej scenie Grandmaster wychodzi z rozbitego statku i spotyka niezbyt pozytywnie nastawionych mieszkańców swojej planety.
Ok. Dzięki.
A tak poza tym to Loki w końcu wziął Teserakt ze skarpca? Bo chyba nie dowidziałem.
Do końca nie wiadomo, ale scena gdy koło niego się zatrzymuje była na tyle wymowna że jest to wysoce prawdopodobne.
Loki wziął tesseract ,w zwiastunie Infinity War ,który wyciekł jest Loki właśnie z tesseractem
Ooo...
Dziwne że tyle razy go oglądałem i nigdy nie mogłem tego zauważyć. Dzięki. ;-)
haha, ta sciemniaj z tym busem, a nie ze wersja w sieci nie ma sceny po napisach koncowych. Sam mieszkasz w swojej wsi? Nikt inny sie na autobus nie spieszyl?
Poczekaj az bedzie to wrzucone w necie, a nie takie goraczkowe opowiesci...
A ty co wolisz. Oglądać w kinie, czy bieda dupe ściska i czekasz na spoilery w necie?
No wlasnie zauwazylam, ze jest, chyba, ze ci od wczoraj skasowali to co sie paletalo wrzucone, zdarza sie. Stad masz na dniach wylew komentarzy, kiedy film juz wyciekl.
I nadal nie wierze w takie bajki o smokach jak twoja, nic nie poradzisz, za bardzo to naciagane co napisales, w momencie kiedy ten film w necie jest.
Ale napisz mi jeszcze, ze net masz na korbke i na pare :P
Ok, nie oburzaj sie tak, po prostu dla mnie malo wiarygodne jest, ze nie obejrzales koncowych scen, bo jakas wies i autobus... No to cale kino powinno tak wybiec.
A te sceny pewnie tez juz sa w necie oddzielnie do wgladu.
Co ma do tego spoilerowanie? Od dawna potrafie nie lazic tam gdzie moga byc spoilery i bawic sie dobrze na filmie wiele miesiecy po premierze, prowokujesz mnie, czy z wlasnego doswiadczenia masz zal o to, ze jakis spoiler przeczytales?
I szczerze, nie, nie wole ogladac w kinie, juz od dawna nie. Kino jest dla mnie koszmarem z dzwiekiem ponad 90 decybeli, z charchaniem, swieceniem komorkami i rozmowami. Wole ogladac we wlasnym domu w komforcie i dzwiekowym, i innym.
Tez jakies 10 lat temu minelo mi wyczekiwanie na premiery w kinach i latanie na seansy, cena nieadekwatna do jakosci i warunkow. Jezeli fim mi sie spodoba, to nawet kupie DVD, a tak to i tak wiekszosc do obejrzenia i zapomnienia.
Na mnie sie wkurzyles, bo zareagowalam emocjonalnie i z tym co mysle na twoja wypowiedz, bez wyzwisk, a sam jak odpowiedziales? Chyba duzo gorzej.
Jak dziecko...
Porównaj sobie godziny dojazdów i odjazdów z sobótki do świdnicy z weekendowym repertuatem Thora.
Jak w liceum miałaś matmę ogarniesz o co chodzi.
A jak już znasz jakąś stronęgdzie leci Thor z dubbingiem polskim to podesłać poproszę. :-)
A teraz to poprosze, a najpierw post jak wyzej? A co ty googla nie umiesz obslugiwac, pewnie w szkole go miales, ja nie, a jak widac umiem.
W leb powinienes dostac za to, a nie link g.
http://alltube.tv/film/thor-ragnarok-2017/56508
Jezu... Poprosić o pomoc to normalnie grzech...
To po co jesteś na tym forum, by ludzi obrażać. No to powodzenia w karierze.