PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Jako iż mieszkam na totalnym zadupiu a żeby zdążył na autobus już na scenie gdzie to Thor na statku rozmawiał z Lokim o tym że nie jest do końca zły i usiadł na Tronie, musiałem wybiec z kina. Dlatego moja prośbą jest jasna, niech ktoś napisze mi co było pokazane w scenach po napisach i ile ich było.

Galaktix

W pierwszej scenie Thor i Loki rozmawiają o tym, czy powrót na ziemię to aby na pewno dobry pomysł, gdy nagle kilkadziesiąt razy większy statek Thanosa zawisa nad nimi. W drugiej scenie Grandmaster wychodzi z rozbitego statku i spotyka niezbyt pozytywnie nastawionych mieszkańców swojej planety.

ocenił(a) film na 6
Smaug_

Ok. Dzięki.
A tak poza tym to Loki w końcu wziął Teserakt ze skarpca? Bo chyba nie dowidziałem.

ocenił(a) film na 7
Galaktix

Do końca nie wiadomo, ale scena gdy koło niego się zatrzymuje była na tyle wymowna że jest to wysoce prawdopodobne.

ocenił(a) film na 6
Anthrax91

Acha. To pewnie dlatego Thanos ich złapał.

ocenił(a) film na 9
Galaktix

Loki wziął tesseract ,w zwiastunie Infinity War ,który wyciekł jest Loki właśnie z tesseractem

ocenił(a) film na 6
Kulka_Kos

Ooo...
Dziwne że tyle razy go oglądałem i nigdy nie mogłem tego zauważyć. Dzięki. ;-)

ocenił(a) film na 7
Galaktix

haha, ta sciemniaj z tym busem, a nie ze wersja w sieci nie ma sceny po napisach koncowych. Sam mieszkasz w swojej wsi? Nikt inny sie na autobus nie spieszyl?
Poczekaj az bedzie to wrzucone w necie, a nie takie goraczkowe opowiesci...

ocenił(a) film na 6
alisspl

A ty co wolisz. Oglądać w kinie, czy bieda dupe ściska i czekasz na spoilery w necie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Galaktix

No wlasnie zauwazylam, ze jest, chyba, ze ci od wczoraj skasowali to co sie paletalo wrzucone, zdarza sie. Stad masz na dniach wylew komentarzy, kiedy film juz wyciekl.
I nadal nie wierze w takie bajki o smokach jak twoja, nic nie poradzisz, za bardzo to naciagane co napisales, w momencie kiedy ten film w necie jest.
Ale napisz mi jeszcze, ze net masz na korbke i na pare :P
Ok, nie oburzaj sie tak, po prostu dla mnie malo wiarygodne jest, ze nie obejrzales koncowych scen, bo jakas wies i autobus... No to cale kino powinno tak wybiec.
A te sceny pewnie tez juz sa w necie oddzielnie do wgladu.
Co ma do tego spoilerowanie? Od dawna potrafie nie lazic tam gdzie moga byc spoilery i bawic sie dobrze na filmie wiele miesiecy po premierze, prowokujesz mnie, czy z wlasnego doswiadczenia masz zal o to, ze jakis spoiler przeczytales?
I szczerze, nie, nie wole ogladac w kinie, juz od dawna nie. Kino jest dla mnie koszmarem z dzwiekiem ponad 90 decybeli, z charchaniem, swieceniem komorkami i rozmowami. Wole ogladac we wlasnym domu w komforcie i dzwiekowym, i innym.
Tez jakies 10 lat temu minelo mi wyczekiwanie na premiery w kinach i latanie na seansy, cena nieadekwatna do jakosci i warunkow. Jezeli fim mi sie spodoba, to nawet kupie DVD, a tak to i tak wiekszosc do obejrzenia i zapomnienia.
Na mnie sie wkurzyles, bo zareagowalam emocjonalnie i z tym co mysle na twoja wypowiedz, bez wyzwisk, a sam jak odpowiedziales? Chyba duzo gorzej.

ocenił(a) film na 6
alisspl

Jak dziecko...
Porównaj sobie godziny dojazdów i odjazdów z sobótki do świdnicy z weekendowym repertuatem Thora.
Jak w liceum miałaś matmę ogarniesz o co chodzi.

ocenił(a) film na 6
alisspl

A jak już znasz jakąś stronęgdzie leci Thor z dubbingiem polskim to podesłać poproszę. :-)

ocenił(a) film na 7
Galaktix

A teraz to poprosze, a najpierw post jak wyzej? A co ty googla nie umiesz obslugiwac, pewnie w szkole go miales, ja nie, a jak widac umiem.
W leb powinienes dostac za to, a nie link g.
http://alltube.tv/film/thor-ragnarok-2017/56508

ocenił(a) film na 6
alisspl

Jezu... Poprosić o pomoc to normalnie grzech...
To po co jesteś na tym forum, by ludzi obrażać. No to powodzenia w karierze.

ocenił(a) film na 6
alisspl

Dobra. Przepraszam. Wybacz mi.