PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183806
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Premiera Thor 3

użytkownik usunięty

przesunięta z lipca na listopad

Ehh jak to wytrzymam :( ale wybaczam im :) powód jest dobry :)

wort801

Ale nie wystarczająco dobry żebyśmy musieli tyle czekać :(

theLivvv

E tam wytrzymamy :)

ocenił(a) film na 7
theLivvv

Chyba najlepszy możliwy.
A Thor i tak na tą chwilę jest najgorszą serią w Marvel Studios.

użytkownik usunięty
wort801

zgadzam się że powód jest dobry wytrzymamy, tym bardziej że w 2017 roku mamy Strażnicy Galaktyki, reboot ze spider mana, i Thor Ragnarok, nie będzie zle :) a w 2016 jest chyba najlepiej Civil War wiesz o czym mówię :) będzie epicko

Wiem wiem :) no i Dc ruszy :)

użytkownik usunięty
wort801

tak też czekam na filmy DC szkoda tylko że Civil War nie jest w marcu tylko w maju powinien być w marcu jak pierwsza część a DC w maju no ale i tak będzie na co popatrzeć i czekać, już się nie mogę doczekać, słyszałeś o trzecim zwiastunie Avengers Czas Ultrona? ma być 3 marzec!!!

Tak wiem o tym :)

użytkownik usunięty
wort801

Jednak odwołali trzeci trailer ale i tak wnioskuję że się pojawi w marcu obstawiam dwie daty

17 marzec prawie miesiąc tylko do premiery bo od 22 kwietnia podajże są już premiery, i 17 marzec mamy kolejny odcinek Agenci Tarczy tą datę obstawiam na 60%

druga bardziej dla mnie realna 24 marzec kolejny premierowy odcinek Agenci Tarczy na fox i przeszło zostanie mniej niż miesiąc do premiery gdzieś tam i tą datę obstawiam na 75%

bo skoro i tak poinformowali to zapewne już go mają ale z pewnością czekają na odpowiednią okazję :)

jeśli wygram któreś obstawianie stawiacie mi piwko :) w Bree :)

użytkownik usunięty
wort801

ps. wiem że ci pisałem ale napiszę jeszcze raz Agenci Tarczy od 3 marca w TVP1 o 20:25 najprawdopodobniej pierwszy sezon emisja co wtorek :) chyba

Kiedy będą kręcić trzecią część.Słyszała,że koniec grudnia 2015 i początek 2016 roku.

użytkownik usunięty
blossom_3

Nie wiem nic nie słyszałem ale najpewniej tak a zdjęcia ruszą pewnie pod koniec 2016 roku rok przed premierą
zdjęcia do Captain America Civil War ruszają teraz w kwietniu na to najbardziej czekam :) jeszcze nie zapominajmy że w wakacje 2016 jest chyba kolejny X Men :) po świetnym PKN czekam niecierpliwie. Więc Teaser trailer pojawi się może we wrześniu. No nic pozostaje nam czekać a póki co Avengers 2 co raz bliżej

ps. Agenci Tarczy na TVP1 od 3 marca o godzinie 20:25, będzie bto najprawdopodobniej pierwszy sezon :) emisja co wtorek :) chyba

użytkownik usunięty
blossom_3

X Men Apocalypse jest w maju o_0 czyli będzie starcie gigantów w 2016 roku Civil War vs X Men apocalypse