Proste pytanie. Zadam je póki jeszcze jego zadawanie ma sens gdyż pająka nie mamy jeszce w kinach. Na co czekacie bardziej ?? Na 3 część boga piorunów która zapowiada się piorunująco czy na nową wersję pająka która równieź jawi sie na hita ? :)
Ragnarok, bo jakby trochę większe znaczenie dla uniwersum, ale mogę zmienić zdanie po obejrzeniu Spidermana
Ragnarok zdecydowanie :D Bo taki świat mnie bardziej interesuje https://mcuexchange.com/mcu-supercut-strange-tales/
CHłopie ale MEGA filmik. Wbija w fotel ! :D Ja też jestem zdecydowanie za Thorem. Zawsze ten świat wlasnie mnie wciągał i kupywał w Thorach przez co wybaczałem Jane Foster, średniego villaina z 2-jki i pare innych rzeczy bawiąc się o wiele lepiej niż na iron-manach , Hulku czy nawet kapitanie Ameryce. Detronizacja nadaszła dopiero z zadejściem strażników i Doctora Strange'a ;) A co do pajączka to wg mnie jedna wielka nie wiadoma tak jak Ant-manem było. Zobaczymy czy go kupie dopiero jak zaczczną puszczać ;)
Śledzę MCUExchange od bardzo dawna, bo oni są zawsze na bieżąco jeśli chodzi o MCU. Zdecydowanie Disney powinien zatrudnić chłopaków, którzy zrobili ten filmik :)
Spider-Man na pewno sprzeda się bardzo dobrze, pewnie nawet lepiej niż Strażnicy Galaktyki vol. 2, bo ma fajną kampanię promocyjną. Ale dla mnie Thor jest obecnie najbardziej oczekiwaną produkcją. Cate, Tom, Jeff, Karl- na nich czekam :)