PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Jestem fanem DC trylogia batman Nolana to dla mnie arcydzieło ale batman i superman czy suicide squad to dla mnie słabe filmy i choć zawsze krytykowalem marvela za słaby humor to w torze ten humor był diamentem, ,,truskawka na torcie'' arcydzieło którym była fabuła czy soundtrack. Genialny film lekki przyjemny chciało się żeby to trwało i trwało... marvel po logonie który jest w mojej pierwszej 5 jeżeli chodzi o filmy superbohaterow dodaje thora i ja jako fan DC nie mam co już czekac na justice league bo najlepszy film tego roku w tej tematyce właśnie widziałem. Brawo marvel...

bartekopw

Szanuję za truskawkę. xD

użytkownik usunięty
bartekopw

Właśnie tutaj było za dużo humoru, ten film nie jest żadnym arcydziełem, jest niezły i tyle. Rzeczywiście nie masz na co już czekać, tym bardziej, że jesteś fanem DC.

ocenił(a) film na 8

Dajmy szanse DC ;-) WW nie zapowiadało się jakoś super, a wyszło całkiem dobrze, może z JL też tak będzie

użytkownik usunięty
von_schlecht

Daję szansę, chociaż zwiastuny mnie nie przekonują zbytnio, no ale czekam i mam nadzieję, że w ostateczności się nie zawiodę, tym bardziej, że jestem fanem DC. Bo założyciel tematu także jest fanem DC, ale zobaczył najnowszego Thora i nie ma już po co czekać na "Justice League".