To prawda, że po końcowych napisach jest scena jak Thor wraca na ziemię do Jane? Kolega został do samego końca i mówił, że coś takiego było. To prawda ?
Wiesz... ja rozumiem zadać, pytanie na które nie da się znaleźć odpowiedzi...
ale powiedz mi czy tak trudno wpaść np. na...:
Hmm, ciekawe czy jest na końcu filmu scena, zobaczę w tematach na forach gdzie temat tego filmu jest poruszany, forum komiksowe jak avalon marvel, albo filmowe jak filmweb.
A może, po prostu wpisze w google: thor 2011 scena po napisach, albo wpiszę thor 2011 scene after credits (a jak nie znam angielskiego to skorzystam z translatora google).
Thats soooo hard?
a apropo, fajnego masz kolegę co cię buja, aż miło.
po prostu nie miałem czasu i szybciej mi było poczekać na odpowiedź .... wystarczyłaby zwykła krótka odpowiedź :)
Nie wszyscy są tak błyskotliwi jak ty i po prostu obsługa google jest dla nich zbyt trudna
Ale jak przystało na trolla z marvela dajesz wszystkim ekranizacją komiksowym 10/10
" szybciej mi było poczekać na odpowiedź"
Szybciej by ci było wpisać to co kolega powiedział na youtube i ją sobie obejrzeć, zajęłoby ci to 3 minuty.
Ludzie ale wy jestescie tragiczni chlopak wszedl zadal pytanie na forum a wy elita intelektualna bueheheh z angielskim na poziomie TELC swirujecie .Pierw radze sie troche zastanowic sie nad soba i swoimi wyppowiedziami i dopiero pisac chyab ze elita intelektualna (hehE) slowo forum interpretuje na swoj sposob bo jak dla mnie to sluzy wlasnie po to zeby zadawac pytania i na nie odpowiadac a nie pieprzyc od rzeczy .Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi !!!
to niech wejdzie z pytaniem: o co chodzi w scenie po napisach... ale w takiej? 3 minuty i ogląda tą scenę w sieci bez pytania i to nie jest zbyt intelektualne by on sam sobie nie mógł poradzić.