PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242376
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Śmiertelniczki

ocenił(a) film na 6

Cóż takiego jest w tych ziemskich kobietach? Chyba ich nie doceniamy :D W dwa dni rozkochać w sobie "boga", tak potrafi tylko Natalka.
Widzę że w 2013 będzie druga część. Nie mogę się doczekać. Po 40 latach badań pani Portman buduje most w nadziei że miłość z czasem nie wygasła, ale to już będzie raczej dramat.

ocenił(a) film na 3
Roshigdz

Film SŁABY. Strata czasu.

ocenił(a) film na 7
Roshigdz

jestem ciekawa co dalej =)

ocenił(a) film na 8
Shakinka

ciekawe czy się jeszcze spotkają i czy teleporter 'most Bifrost' zostanie odbudowany

ocenił(a) film na 7
Roshigdz

Tak naprawdę to dlatego że Natalie ma polskie korzenie, a jak wiadomo polki są najpiękniejsze w wszechświecie ;)

(Jej dziadek pochodził z Rzeszowa jakby kogoś interesowało)

mynyly

żydowskie uściślając
"Dziadek Natalie Portman ze strony ojca był Polakiem wyznania mojżeszowego pochodzącym z Rzeszowa (jego rodzice zginęli w Auschwitz-Birkenau), natomiast jej prababcia od strony ojca, pochodząca z Rumunii, w czasie II wojny światowej była brytyjskim szpiegiem." polskim Żydem, ale cóż nieścisłości wikipedii

ocenił(a) film na 5
Roshigdz

Druga cześć to Avengers było nawet napisane w końcowych napisach.

Natalia16191

Druga część Thora a Avengers to zupełnie odrębne filmy. Już nie mogę się doczekać obu:D

ocenił(a) film na 5
Badyl594

Niby tak bo kontynuacją nie jest jednak w kolejności jest drugi. Mam nadzieje ze nie zepsują Avengers chociaż z taką elitą w obsadzie trudno będzie spaprać, byleby scenariusz wypalił!!!