Thor

2011
6,8 243 tys. ocen
6,8 10 1 242887
5,8 54 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Historia w połowie ciekawa ale zaczyna być oklepana już (wyższa cywilizacja zostaje uznana za bogów) fajne efekty itp. Jako film typowo na akcję ok. Fabuła słabo. Aktorzy grali dość dobrze. Nie wiem jaką ocenę dam ostatecznie. Katastrofa film nie jest można obejrzeć ale jednak wysokich lotów film nie jest..

ocenił(a) film na 7
Mathias3336

o matko ale pisownia :P , bez obrazy ale ciężko się czyta to co piszesz zanim coś póścisz do druku przeczytaj , tak po za tym napisałeś sporo prawdy ale czego się spodziewać po amerykańskich produkjach nastawionych na ilość nie na jakość mimo to mi osobiście się nawet podobał , ps . twierdzisz że wyższa cywilizacja zostaje uznana za bogów to oklepany temat może i tak ale chyba nie sądzisz że my ziemianie moglibyśmy stać w roli wielkiej cywilizacjii ?? jesteśmy młodą planetą która we wszechświecie dopiero raczkuje .

TheGoldi07

Ziemianie na pewno nie. A tak nawiasem mówiąc chyba nie ma jeszcze filmu w którym to ludzie polecieli by na jakąś planetę jako bardziej rozwinięta cywilizacja. Albo po prostu nie trafiłem jeszcze na taki film...

użytkownik usunięty
Mathias3336

,, nie ma jeszcze filmu w którym to ludzie polecieli by na jakąś planetę jako bardziej rozwinięta cywilizacja,, a AVATARA oglądałeś ? ;)

Oglądałem ale Avatar... jakoś widać mi w pamięci nie został :)

użytkownik usunięty
Mathias3336

no cóż nic szczególnego tam nie było tylko same lasy :)

ocenił(a) film na 7

Jakby się uparł to można pod to podciągnąć Planete Małp .

ocenił(a) film na 7

Ale oni raczej nie widzieli w nas bóstw ... to raczej chodziło o kogoś rozwiniętego ale w innej dziedzinie :) (technika) jeśli chodzi o duchową sferę ...no cóż ale niebiescy rządzili :)... a tak ( mówiąc bardzo mi przypominają naszych Indian heheh swoją droga pewnie to było jakąś inspiracją