naprawdę fajny film ale brakuje w nim "pazura" niewykorzystany potencjał... szkoda
Zgadzam się z przedmówcą, w tej tematyce można by pociągnąć coś ciekawszego. Praktycznie brak scen batalistycznych, sir Hopkins w tym filmie w sumie marnuje się, nie pokazał na co go stać. Fajne elementy humorystyczne po pojawieniu się na Ziemi Thora. Akcja filmu do porywających nie należała. Oglądało się przyjemnie ale bez zajawki, ciekawa kolorystyka i pomysł. Film w sumie na miano dobrego nie zasługuje. Można zobaczyć ale raczej nie będzie się do niego wracało z sentymentem. Reasumując oglądając bardzo nie będziemy się nudzić ale powalającego wrażenie na nas nie zrobi. 5/10
Właśnie skończyłem oglądać i muszę napisać, że jest słaby. Dzisiaj takie efekty specjalne nie są czymś nadzwyczajnym, jakiś cukierkowy klimat a właściwie brak klimatu. Fabuła jakoś słabo przedstawiona i ogólnie samo "efekciarstwo". Gdybym wiedział, co to za film to bym w ogóle go nie oglądał ;)
lordlos...(przerzuc sie na filmy dokumentalne.... Nie wiem ile masz lat? Ja pochodze jeszcze z czasów gdy na "Wejscie Smoka" chodzilo sie po 22 razy w tygodniu, placac kazdym razem za bilet.
Gdy bym wiedzial wszystko wczesniej, to prawdopodobnie zmienil bym cala swoja przyszlosc.
Tylko nie wiadomo czy na lepsze?
Film-
Gatunek: Sci-Fi i w soim rodzaju bardzo przyzwoity.