Kolejny bardzo udany projekt ekranizacji komiksu MARVELLa
Polecam choc efekty 3D takie jak w Tronie
warto wybrac sie na Thora?
Bardziej chodzi mi o jakosc obrazu bo o sam film to sie nie martwie bo i tak obejrze. Pytam bo jak czytam wypowiedzi na forach to kazdy prawie nazeka na 3D a jak mam sie meczyc ogladajc to wole poczekac na dvd lub bluray. Pozdrawiam
Właśnie to jest problemem ;-)
Niektorzy mowia, ze woleliby obejrzec w 2D. Ja ze swojej strony moge Ci powiedziec, ze nie zaluje, moze moje oczy nie mecza sie ogladajac nawet kiepskawe 3D
Jesli byles na Tronie to wiesz o czym mowie, jesli nie to radze Ci zobaczyc Thora w kinie bo zapowiada sie ze next filmy rowniez beda krecone w tej technologii.
dzieki:) Trona nie widzialem to nie wiem o co Ci chodzi. Ale na Thora sie wybiore do kina. Jeszcze troche i duza wiekszosc filmoe pewnie bedzie krecona w 3D. Dokladnie tak jak mowisz.
Tak właśnie zrób ;-)
ja ogladam w nie najlepszym kinie 3D i mi sie zawsze podoba choc wiem ze np avatar czy nawet final destination 4 mialy troche inne 3D
Czekam na Transformersow 3D, jesli i ten film bedzie wygladal identycznie znaczy sie, ze nastala era pseudo 3D i zostaje nam tylko wierzyc, ze z czasem to 3D bedzie nabieralo tego dodatkowego wymiaru.
Pozdrawiam i milego seansu ;-)