Przecież w tej potyczce na początku w lodowej krainie przez to 3d nic nie było widać!
Robili tam jakieś fikołki, piruety . Dwoili się i troili , żeby pokazać ich umiejętności a to całe 3d wszystko zaprzepaściło. Nie wiedziałem co się dzieje i który zombiak od jakiego ciosu padł. To 3D niepotrzebnie dodali.
Zgadzam się. Byłam na tym filmie w IMAXie, miałam bardzo dobre miejsca, wiec teoretycznie efekt powinien być miażdżący.
Niestety, jedyne na co miało się ochotę to ziewnąć, bo nie dość że obraz był zamazany, to jeszcze jakoś z tej całej sceny zrobiła się szaro-niebiesko-czarna masa przesuwających się obrazów totalnie bez sensu i jakiegoś porządku. Szkoda że zamiast 3D nie zdecydowali się na 2D ale w jakiejś lepszej, cyfrowej jakości.
Ale ogólnie film mi się podobał, żeby nie było. :P
ja sobie chętnie to oglądnę na dvd bez tego zamazanego obrazu (mam nadzieję) i chętnie wrócę do tej bitwy z olbrzymami
W wersji DVD wszystko juz bedzie ok, tak samo mialem z Tronem, wyswietlony na projektorze film byl juz ostry jak brzytwa ;-)
Ja też nic w tej scenie nie widziałem. Zresztą w większości scen walki prawie nic nie widać. W wybranych kinach wyświetlają ponoć w 2D.
3D było zjeb*ne na mxaaaa! nic niebyło widać a obraz ciemny w cholere! ogólnie już lepiej było jak się zdieło okulary !!!!
Niestety takie 3D to nowe takie jest :/ Dlatego wolę iść na normalną kopię filmu i obraz będzie lepszy. Bo po 1 Okulary przyciemniają, ciemną planetę która akcja dzieje się w nocy i na dodatek w Kopalni -.- To już wgl nic nie widać. Po 2 Dobre 3D to były na te papierowe Okulary teraz prawie nic nie widać prócz głębi.