PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242376
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Portman w tym gniocie? Ale dlaczego?

ocenił(a) film na 5
hal9000

Pewnie chce troche odpocząć od trudnych i wyczerpujących ról typu Nina Sayers - Czarny Łabędź.

ocenił(a) film na 10
hal9000

oglądałeś ten film?
czy jesteś kolejnym frajerem który musi krzyczeć bez wcześniejszego obejrzenia żę nie lubi tego typu filmów???

ocenił(a) film na 1
scottpilgrim

A jednak gniot ... Chyba jestem jasnowidzem.

ocenił(a) film na 1
scottpilgrim

Ja na przykład oglądałem i potwierdzam,że to kolejny gniot pełen jakiś trójwymiarowych efektów. Niektóre filmy są kręcone właśnie tylko dla takich efektów,ale treści nie zawierają kompletnie nic,ale cóż...kwestia gustu, a o gustach przecież się nie dyskutuje. Jak ktoś się podnieca takimi filmami, to mnie nic do tego. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 7
hal9000

Jak obejrzysz film to przekonasz się czy to gniot czy nie. Moim zdaniem nie powinno się skreślać czegokolwiek, a już na pewno filmu przed dobrym zapoznaniem się z nim. Poza tym, Natalie oficjalne została obsadzona w roli Jane kiedy "Black Swan" znajdował się w pre-produkcji, więc myślę, że ta dziewczyna po prostu lubi mieszać gatunki. W ten sposób pokazuje tylko jak bardzo wszechstronną jest aktorką.

ocenił(a) film na 6
Agie

Agie zgadzam się z tobą w 100%.

ocenił(a) film na 5
Agie

Obejrzyj najpierw film, a potem się wypowiadaj -.-

ocenił(a) film na 7
hal9000

I dobrze że zagra bo z miłą chęcią ponownie ją zobaczę.A film będę oceniał gdy go już obejrzę co jest logiczne,i Tobie radzę zrobić podobnie:)

MartiniKS

hal kolejne dziecko neo oraz troll...nie karmić i nie podlewać.

ocenił(a) film na 1
The_Fallen

Nigdy nie miałem neostrady a biorąc pod uwagę moje ponad trzydzieści wiosen - dziecko żadne ze mnie również.

hal9000

Po pierwsze - film ten, co mnie zaszokowało, zbiera bardzo dobre opinie recenzentów, jak na razie ma większą stopę pozytywnych recenzji niż taki... Czarny łabędź ;)

Po drugie - Portman to nie jest jakaś artystka, która gra dla sztuki, (coś wam się ludzie pomyliło). Ona gra dla KASY, bo to Żydówka, która lubi trzepać kasiorą i ja wydawać na co popadnie - sama się do tego przyznała.

hal9000

A dla mnie bardzo dobrze, że tam gra, to mam motywację, żeby iść. Ewentualnie przeżyję cały film patrząc na Portman i na Hopkinsa (chociaż zastanawiam się, czy Odyn to faktycznie dobra rola...). Nie ukrywam, że boję się iść, bo: mam alergię na ekranizacje komiksów (zwłaszcza tych bardzo dobrych) i kocham nordycką mitologię i się przejmuję (więc nie wiem czy po prostu nie wyjdę z kina, tak jak to przy "nowym" Clash of the Titans było (na ten film też poszłam tylko dla aktora, ale okazało się, że to trochę za mało żebym przyżyła całą resztę).
A film ocenię jak już obejrzę, nie wcześniej.

ocenił(a) film na 6
hal9000

black swan to był właśnie gniot....

ocenił(a) film na 1
hal9000

I to jeszcze reżyseruje Kenneth Branagh... Świat się kończy !

hal9000

Po Czarnym łabędziu chciała odpocząć od wymagających ról, sama tak przyznała w jednym z wywiadów. Filmu jeszcze nie widziałam, więc nie wiem czy to gniot czy nie, ale miejmy nadzieję, że Natalie choć trochę pociągnie go w górę jeśli faktycznie miałby być slaby. A i tak na marginesie @Kazioo, antysemityzm to przestępstwo...

hal9000

A kim takim jest Natalie Portman, że nie miałaby zagrać w tym filmie? Jest aktorką, dość przeciętną, jedną z wielu. A dodatkowo filmy takie jak chociażby Sex Story czy Gwiezdne Wojny nie czynią ja aktorką wybitną.

ocenił(a) film na 1
Caroline_9

Nikt nie mówi, że jest wybitna ale przynajmniej na poziomie, żeby pchać się do takiej szmiry.

hal9000

Skąd wiesz, że to szmira?

hal9000

Ona sama charakteryzuje się drewnianym aktorstwem i taką opinia jest zresztą dosyć powszechna, więc nie rozumiem czemu jej występ w tym filmie miałby być jakąś profanacją?