PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242376
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Dobry

użytkownik usunięty

fajny przyjemny film z Thorem w roli głównej.Ciekawe jak wypadnie w The Avengers i jaka będzie jego rola mam nadzieje,że nie pojawi się na kilka minut jak jego przeciwnikiem znowu będzie Loki.

ocenił(a) film na 7

Dosyć dobrze dobrali aktorów (nie mówie tu o ciemnoskórym nordyckim bogu), ale Odyn, Loki i Thor dopasowani byli idealnie. Loki jako blady, ciemnowłosy chudzielec i napakowany Thor mówiący niskim, donośnym głosem - to dokładnie to czego należałoby oczekiwać. Ciekawa wariacja na temat mitologii nordyckiej, chociaż nowoczesność Asgaardu jest nieco ciężkostrawna. NIestety, nie mogę się powstrzymać od śmiechu - ciemnoskóry napakowany gościu strzegący Tęczowego Mostu kojarzy mi się jakoś tak dziwnie.

użytkownik usunięty
agatanna

Mi tam nie pszeszkadzał mało był pokazywany i jakoś w całości filmu dobrze się komponował.

ocenił(a) film na 7

tu nie chodzi o przeszkadzanie lub nie, taki dobór jest po prostu groteskowy - ciemnoskóry nordyk. Osobiscie nic do niego nie mam, bardzo fajnie trzymał miecz.

ocenił(a) film na 9
agatanna

Patrzac na to ile teraz mieszka czarnych w szwecji, to fakt ze wybrali czarnego aktora, nie dziwi

ocenił(a) film na 7
Jacob Voorhees

patrząc na to ilu czarnych mieszkało w szwecji podczas czynnego kultu odyna wybór dziwi. W sumie to po prostu śmieszy mnie murzyn na tęczowym moście.

użytkownik usunięty
agatanna

mi się podobał nie czepiam się szczegółów jednak Loki i Thor byli najlepsi

ocenił(a) film na 7

zgadzam się że byli najlepsi i wcale się nie czepiam, mam po prostu debilny humor :D

użytkownik usunięty
agatanna

nawet podwyższyłem mu ocenę jak na razie najsłabszą ekranizacja herosów to Capitan oddaje postać bardzo dobrze i dałem 7 jednak ten patos amerykański jakoś mi nie leży