PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242376
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Film - Znakomity

ocenił(a) film na 10

Moim zdaniem film był znakomity. Nie jestem jakimś profesjonalistą do oceniania filmów, ale według mnie taki właśnie był. Efekty specjalne, gra aktorów.. Nigdy nie czytałem komiksów ''Thor'' , ale zapewne są lepsze niż film. Dla mnie film cud , miód i malina. Na końcu zrobiło mi się trochę przykro i poleciała łezka. Polecam.

użytkownik usunięty
Buffo

Cóż film dobry i praktycznie mógłbym na tym poprzestać ponieważ jego fabuła nie była zbyt rozwinięta żeby nie powiedzieć że była oklepana.Tak jak we wszystkim filmach które powstały w opraciu o komiksy z super bohaterami łatwo można przewidziećbieg wydarzeń jeszcze zanim rozpoczną się początkowe napisy.Napewno historia ciekawa ale za to trzeba już podziękować twórcy komiksu a nie twórcom filmu.Miło się ogląda ale zachwytu u mnie nie wzbudził.Daje 7/10 z lekkim przyprużeniem oka.Napewno postać Thor'a doda trochę koloru Avengersom którzy na wielkich ekranach pojawią się gdzieś tak w połowie roku i mam nadzieję że zrobią wielką furorę.

PS. Jeżeli ktoś lubi taką tematykę gorąco zachęcam do obejrzenia Iron Men'a (jedynki!!!) jest to najlepszy film jeżeli chodzi o filmy z opraciem komiksowym no przynajmnije dla mnie.