PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 241951
5,8 57 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

i z Loki, który trafia na Ziemię

ocenił(a) film na 7
suidakra77

przydatne info, tnx ;]

ocenił(a) film na 5
suidakra77

Dzieki - bo bez Ciebie bym na to nie trafił.. ale... mogłaś po prostu napisać że jest scena po napisach do obejrzenia a nie Spojlerować co się będzie działo.

ocenił(a) film na 6
suidakra77

Co to za moda dawać scenę po napisach. Przecież większość ludzi pewnie tego nie widziała.

ocenił(a) film na 5
Kniaz4815

zwłaszcza w kinie...

ocenił(a) film na 8
suidakra77

Moda dla fanów. Jak ktoś się tym interesuje to pewnie to odkryje prędzej czy później, a jeśli ktoś jednorazowo poszedł do kina na film Akcji to i tak nie jest mu ona potrzebna

ocenił(a) film na 5
Kniaz4815

Nie wiem ale ja zazwyczaj trzymam napisy do końca słuchając muzyki i tak trafiam na takie smaczki... ostatnio znalazłem też fajną scenę po filmie z Archiwum X chcę wierzyć z 2008 r.

ocenił(a) film na 8
suidakra77

Moze ktos sie domysla co bylo w walizce?

slagath0r

cosmic cube (szescian) ten ktory byl w Kapitanie Ameryce uzywany przez Red skulla i ktory go wrzucil we wrzechswiat a ten szescian zabrano i tak oto trzymal go Nick Fury ktory pokaze go temu kolesiowi a przy okazji Lokiemu i dzieki temu on wezmie Skrulli i taka to bedzie akcja w Avengers

warto dodac ze kawalek szescianu napedza iron mana pod koniec w 2 czesci

ocenił(a) film na 8
fanatycy92

Czy ten gościu, którego gra Stellan Skarsgård, który został wezwany przez Nickiego Fury'ego nie jest "awatarem" Lokiego? Loki tylko go szpiegował?

MiszoZawodowiec

w sumie niewiem zdziwila mnie ta scena ale Loki wpadl gdzies w ten wszechswiat a i ma te swje magiczne moce wiec niewiadomo
napewno ma to sens z avengers

fanatycy92

Loki przejął kontrolę nad umysłem tego doktora Selviga, który gadał z Nickiem Furym po napisach w Thorze.

ocenił(a) film na 7
suidakra77

Chyba wszystkie filmiki związane z Avengers mają filmiki po napisach.