Dzieki - bo bez Ciebie bym na to nie trafił.. ale... mogłaś po prostu napisać że jest scena po napisach do obejrzenia a nie Spojlerować co się będzie działo.
Co to za moda dawać scenę po napisach. Przecież większość ludzi pewnie tego nie widziała.
Moda dla fanów. Jak ktoś się tym interesuje to pewnie to odkryje prędzej czy później, a jeśli ktoś jednorazowo poszedł do kina na film Akcji to i tak nie jest mu ona potrzebna
Nie wiem ale ja zazwyczaj trzymam napisy do końca słuchając muzyki i tak trafiam na takie smaczki... ostatnio znalazłem też fajną scenę po filmie z Archiwum X chcę wierzyć z 2008 r.
cosmic cube (szescian) ten ktory byl w Kapitanie Ameryce uzywany przez Red skulla i ktory go wrzucil we wrzechswiat a ten szescian zabrano i tak oto trzymal go Nick Fury ktory pokaze go temu kolesiowi a przy okazji Lokiemu i dzieki temu on wezmie Skrulli i taka to bedzie akcja w Avengers
warto dodac ze kawalek szescianu napedza iron mana pod koniec w 2 czesci
Czy ten gościu, którego gra Stellan Skarsgård, który został wezwany przez Nickiego Fury'ego nie jest "awatarem" Lokiego? Loki tylko go szpiegował?
w sumie niewiem zdziwila mnie ta scena ale Loki wpadl gdzies w ten wszechswiat a i ma te swje magiczne moce wiec niewiadomo
napewno ma to sens z avengers
Loki przejął kontrolę nad umysłem tego doktora Selviga, który gadał z Nickiem Furym po napisach w Thorze.