Thor

2011
6,8 243 tys. ocen
6,8 10 1 242887
5,8 54 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Queszczon

ocenił(a) film na 7

Jak on potem wrocil na Ziemie ? Jak zniszczyl portal ? Bojakos musial jak byl na ziemi w
Avengersach :)

ocenił(a) film na 7
Blade01

To pytanie tyczy się "Avengers" tak? Jeśli dobrze rozumiem... W "Avengers" <mini spojler> w scenie gdy Thor zabrał Loki'ego z samolotu na górę, Loki mówi coś o tym, że to Odyn specjalnie się wysilił żeby go wysłać na Ziemię.

ocenił(a) film na 4
Blade01

faktycznie też się nad tym zastanawiałam. Inna sprawa jest taka, że jak już wrócił to moim zdaniem pierwsze co by zrobił to poleciał do tej swojej Jane, chciał ja chronić itp. A o niej w "avengers" nie ma ani słowa, mimo, że jest naukowcem...

ocenił(a) film na 7
zosiaczek95

Byl jej ojciec. Albo i nie ojciec lecz ten sam aktor :?

ocenił(a) film na 7
zosiaczek95

jest slowo o niej ;) coulson ( mam nadzieje, ze dobrze napisalam) mowi do thora, ze wyslali ja na jakas misje z dala od miejsca akcji, a on za to podziekowal i tyle. ach i dokladnie, co do powrotu thora to loki mowil o jakiejs czarnej materii.
@ blade01 to chyba kolega jej ojca? cos tam było, ze jej ojciec nie zyje albo coś w tym stylu...

ocenił(a) film na 4
kropkaxxx

A możliwe, jakos to przegapiłam :) za bardzo zwracałam uwagę na Roberta Downeya i Toma Hiddlestona :D

ocenił(a) film na 7
zosiaczek95

ehehe, skąd ja to znam ;) moge tylko polecic oglądanie po raz kolejny i kolejny.... :D

ocenił(a) film na 9
Blade01

Loki mówił do strażnika mostu że istnieją inne sposoby podróżowania między wymiarami , pewnie thor znalazł jeden z nich. Jeśli zrobią drugą część to pewnie się dowiemy co to za sposób .

ocenił(a) film na 10
Blade01

Loki powiedział do Thora (w Avengersach), że jego ojciec (Odyn) pewnie musiał zużyć dużo czarnej mocy (energii?), by zesłać Thora na Ziemię. Thor od razu zmienił temat, więc to musiało być to.