PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242361
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Film strasznie zawodzi. Brakuje w nim czegoś, pewnością jest to najgorsze dzieło spółki Marvel. Najgorsza jest jednak Natalie Portman, strasznie nie pasuje do tej roli i nie sprostuje jej mimo iż nie jest wymagająca. Jak dla mnie to Thora można dopisać do Ksiądz 3D i Czarnego łabędzia jako filmy które raczej zawodzą- a szkoda bo zmarnowany ogromny potencjał.
P.S Uczciwością będzie jeśli Natalie Portman w tym roku zgarnie za rolę Malinę

ruski011

To film na podstawie komiksu, nie ma co wymagac gornych lotow w aktorstwie, sama realizacja dobra i bez wiekszych wpadek, no coz Portman moze nie pokazala nic ciekawego ale nie byla denerwujaca.

fi5h

Porównując do choćby takich produkcji jak Hulk, Iron Man czy nawet ostatnia część batmana to niestety Thor wypada blado a gra aktorska to już porażka, a na prawdę szkoda

użytkownik usunięty
ruski011

a zieloną latarnie oglądałeś ? ;)
,,Thora można dopisać do Ksiądz 3D i Czarnego łabędzia,, za czarnego łabędzia powinna dostać złotą malinę ?

szczerze to mimo szacunku i uwielbienia do filmów Marvela to Thor jest biedą gdzie brakiem jakiegokolwiek smaku odznacza się osoba oceniająca go jako arcydzieło:) a co do Twojego posta to można thora dopisać do tyc filmów jako największe zawody a złota malina dla płaskiej Natalie za rolę w Thorze

użytkownik usunięty
ruski011

to że dałem mu 10 to moja sprawa... co mam oceniać milczenie owiec , ojca chrzestnego itp po 10 :) bo tak nakazuje dobry gust :) co mam ocenić film po opiniach innych albo to jakieś kultowe filmy.... oceniam czy spełniły moje oczekiwania i tyle ja tam szanuje inny gust

ocenił(a) film na 7
ruski011

widzę ze coraz wiecej krytykow filmowych rodzi sie w polsce ;]

Ernie182

Tak jak pisałem wcześniej; rozumie ocenić wysoko (filmy po 2008:) Hulka, Spidermana, Batmana, iron Mena, choćby za fakt ciekawej gry aktorskiej, dobrych efektów itd. ale Thor to przegięcie. Obecnie najgorsze dzieło Marvela. Dając 10/10 na równi lepszym produkcją Twoja ocena staje się nie zrozumiała. Proste pytanie; czy film zasłużył na miano ARCYDZIEŁO?