PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242376
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

jak wyżej, chodzi o to jak się wam podoba, bo ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. kupiłem sobie Thora bo był za 20zł w empiku, to sobie zgarnąłem. Odpaliłem i oczom nie mogłem uwierzyć. A mianowicie jest scena jak Odyn rzuca Mjolnirem(młot Thora) w kosmos i tak owy młot leci pokonując różne konstelacje gwiazd, galaktyki, Filary Stworzenia i inne niebieskie cuda:)) Efekt wizualny jest powalający, a jeszcze bardzo miła muzyka, klimatyczna, aż chce sie mieć ciągle włączone to menu(intro). Zrobiło to na mnie takie wrzenie, może też dlatego że byłem właśnie po przeczytaniu(a raczej obejrzeniu) książki "Kosmos".
A co do filmu to dla mnie jest całkiem znośny do połowy, tzn jak jeszcze go nie wypędzili na Ziemię, cała akcja na Ziemi to ... :(

Co sądzicie o tym menu, intro, czy jest dobre, jakie mogłoby być?

użytkownik usunięty
bald3

To w empiku filmy są tak tanio? U mnie za jednopłytkę Transformers3 bez dodatków chcą 55 zł. Śmiech na sali. Albo lepiej: Dystrykt 9 w normalnym pudełku 1xDVD był droższy od dwupłytowego steelbooka... ROTFL?

a to była okazjonalna promocja, robią tak co jakiś czas z różnymi filmami, i to było przy kasie - przez neta to nie wiem czy takie coś jest, pewnie nie.

ocenił(a) film na 8
bald3

Ja tez wczoraj kupiłem Thora za 19.99 w Empiku.