PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242059
5,8 57 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

jest to gwiazda wrestlingu jakby ktoś niewiedział,nawet pasuje do tej roli,napewno okaże sie lepszy od Brada Pitta.

ocenił(a) film na 6
Walker_

Jeżeli Thor ma być wielki i napakowany to Triple H najlepiej nadaje się do tej roli. Jeśli jednak ma być mały i przystojny jak h** wie co to pewnie będzie to Pitt. Licze jednak na HHH, mimo iż Pitta bardzo lubię.

Luki

właśnie Thor powinien byc w filmie napakowany tak jak w komiksie dlatego też obstawiam na HHH.Pitt natomiast to taki gejek,ja rozumiem że jest on przystojniejszy od Huntera ale to niejeszcze powód żeby miał dostac te rolę.obecnie trwa silna konfrontacja pomiędzy HHH a Pittem bo wytwórnia Marvela chce zeby to Hunter został Thorem a reżyser wolałby Brada Pitta,w większości częściej ma do powiedzenia ostatnie słowo wytwórnia więc licze że HHH dostanie rolę. niechce mi sie znajdywac linka ale jestem pewny na 100% że to prawda.

ocenił(a) film na 6
Walker_

YEEEEEEAAAAAAAAAAAAAH!!!!TRIPLE H RZĄDZI!!!!!!!!!NIKT SIĘ NIE NADAJE DO TEJ ROLI TAK JAK ON I ZAGRAĆ PRZYZWOICIE TEŻ ZAGRA,CHŁOP DEBILEM NIE JEST ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) TO JAK ROLA T-800 DLA ARNIEGO ;))))))))))))))))))))) a Bradzio...cóż..może go wcisnąć do "Troji 2- reaktywacja,clonacja,mutacja " ;P;P;P;P;P