6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30968
7,0 42 krytyków
Thunderbolts*
powrót do forum filmu Thunderbolts*

Świetny

ocenił(a) film na 9

Warto zobaczyć: Ważne tematy w tle i świetny humor, zamiast ideologii i na siłę wciskanego patosu. Od lat nie było takiego filmu Marvela.

skynote

A mnie trochę zawiódł. Głębia? Niby spoko, ale czy syperbohaterskie kino od Marvela to właśnie to po co się sięga żeby obejrzeć psychdramę o samotności i nieprzepracowanych traumach z dzieciństwa? Fajne, ale chyba wolałbym więcej złola i więcej fajerwerków. Ale prawda - patosu i ideolo odpowiednio mało. Może przy powtórce w domu i po polsku wejdzie mi lepiej, Ogladalem po niemiecku i choć znam ten język to niuanse humorystyczne mi umykają.

ocenił(a) film na 10
skynote

jakiej ideologii???

skynote

Główni bohaterowie to płaczki, a nie z ważnymi tematami, humor nie powalał, z Valentiny zwykła pussy, bez wyrazu. Akcje dawały radę, to jedyne warte cokolwiek w filmie, rozmówki damsko-męskie mogli sobie darować, bo były zwyczajnie durne i bez polotu. W ogóle to zabijanie ludzi przez głównego złego też jakieś takie dziwne. Takie moje zdanie.

ocenił(a) film na 8
skynote

Nom, najlepszy Marvel od czasu Doctora Strange'a 2. Ale Florence Pugh to niesie ten film na swoich barkach. Ona sama całe emocjonalne tło buduje i faktycznie jest normalnie aktorskim zwierzęciem.

ocenił(a) film na 5
skynote

Kpisz sobie? Tu nie było żadnej głębi czyli właśnie pustki - void. Disney tylko ściągnął odrobinę sosu z tego bigosu a nie zagarnął mięsa ze środka garnka. Bał się . Jeśli uważasz, że ten film porusza ważne tematy to nigdy nie miałeś w życiu problemów.

ocenił(a) film na 6
skynote

Czy aż taki świetny humor? U mnie na sali ludzie zasmiali się może z 5-6 razy... Film moze i jeden z lepszych z najnowszej fazy mcu ale daleko mu do tych filmów przed 2019. Wiadomo każdy ma inny gust ale kinowego Marvela może uratować jedynie nadchodzące Avengers. Bo fantastyczna czwórka pomimo że wizualnie bardzo podobna do komiksu coś czuję będzie niewypałem.

ocenił(a) film na 4
skynote

Film z generatora marvela juz ai takie robi, plaskie postacie z wymyslonymi traumami, serio postacie typu black ops z ckliwymi historiami? Poczucie winy? Beach please..

ocenił(a) film na 9
skynote

Zgadzam się! Dialogi, vibe, humor,akcja, reweleacja.

ocenił(a) film na 5
skynote

Nie wiem co tu swietnego dla mnie kolejna odslona The Boys,nic tu odkrywczego a wrecz traca banalem,troche smieszkowania,troche patetycznych scen,nie mogli sie powstrzymac i znowu pokazali jak nasi bohaterzy ratuja postronnych ludzi i  ta dziewczynka jeszcze, mega cringowo to wyszlo,ogolnie czuc nadal zmeczenie materialu.Ps.Jedynie Pugh ratuje ale wlasciwie ona zawsze klasa sama w sobie.

ocenił(a) film na 3
skynote

Przywykłeś do takiego gówna, że dałeś tej przeciętności miałkiej 9.....