6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 31172
7,0 42 krytyków
Thunderbolts*
powrót do forum filmu Thunderbolts*

Jest to chyba pierwszy komentarz który umieszczam na portalu i robię to ponieważ obejrzałem to gówno pół h temu. Niestety ale popełniłem błąd i kupiłem bilet na wersję PL DUBBING. Był to pierwszy film który obejrzałem z dubbingiem od jakichś 30 lat(nie liczac animacji) i przykro stwierdzić ale jest to film nieogladalny. Historia z dupy, bohaterowie z dupy(całych 7 przez cały film) takich jak Cruella de Mon, mulatka z sexify, rudy z Hogwartu, blond murzynka, ogrzyca z Warcrafta i jako truskawka młody Magneto. Dobór jak z łapanki do zbierania szparagów u naszych zachodnich przyjaciół. Zaczynając oglądać ten film w wersji PL DUBBING równie dobrze można sobie na początku seansu nas**c do uszu - być może zabawa będzie lepsza. Całość się nie broni niczym a porównanie do starych Avengers(Thunderbolts jako "new Avengers") to jakaś totalna pomyłka.
Całość 3/10 z uwagi na Red Guardian z którym się identyfikuje bo też jestem gruby, mam brodę i lubię pić.
Być może w wersji oryginalnej z napisami film się broni ale niestety nie sprawdzę bo nasr**em sobie do uszu i spłynęło na oczy.