będzie titanic 2 w którym odnajdą jacka zamrożonego w kostce lodu i oni go zamkną w więzieniu i jack będzie chciał uciec z tamtąd aby odnależć rose po koniec natrafi na grób rose ;d;d.
Ja się cieszę !
Nie śmiejcie się - to naprawdę ma powstać, a wyprodukuje to Asylum. Tamten trailer był fake'iem, ale Ci od Asylum chcą autentycznie wydać film pod takim tytułem. Nawet plakat już jest, a jego wcześniejszą wersję możecie jeszcze znaleźć na moim blogu. :)
pewnie okaże się, że Jack prrzeżył i spotka Rose starą na nowym statku i będzą spóźnieni kochankowie<hahaha>
Serio takie coś jest, widziałem taki trailer na YT ale myślałem że to
sklejka różnych filmów z DiCaprio...
ta i pewnie znów popłynął w rejs i znów się zatopią i będzie z tego taki morał, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. ;D
przegięcie w kombinacjach ;/
człowiek zamrożony w kostne lodu i oczywiście przeżyje, jak dla mnie używając tego samego tytułu obrażają orginalnego Titanica.
Po prostu padam przy niektórych komentach! Trailer Titanica 2 na You tubie był sklejeniem różnych filmów z DiCaprio. A ten film to będzie film wytwórni The Asylum(od tandetnych filmów klasy b) i na pewno nie będzie to kontynuacja Titanica Jamesa Camerona!
W gwoli ścisłości, bo połowa osób nie załapie - to jest właśnie ten fake trailer, który z tym "Titanikiem 2" ma się nijak.
Spoiler!!! Rose nie mogąc pogodzić się ze śmiercią Jacka, postanawia zwrócić sie o pomoc do Jamesa camerona aby ten przy pomocy wechikułu czasu zbudowanego dla potrzeb filmu Terminator, wysłał ją w przeszłość aby uniemożliwić Jackowi wsiąście na pokład Titanica. Niestety o sytuacji dowiaduje się Leonardo DiCaprio i wysyła swego Avatara aby pokrzyżować plany dla Rose, gdyż dobrze wie, że rola Jacka jest przełomowa dla jego kariery aktorskiej.
Tak na prawdę to już jeden sequel zrobili w 2002, a w sierpniu będzie następny Titanic 2, ciekawe kiedy u nas?
to naprawdę żałosne , ciekawe po co im 2 część ?? przecież nawet na tym nie zarobią !! to bdzie klapa
James Cameron chyba nie pozwoli na kotunuację. Był kiedys plan na kontynuacje Gladiatora, ale też nie wypalił
James Cameron nie ma nic do gadania. Titanic jest nazwą okrętu, którą każdy może swobodnie umieścić w tytule swojego filmu, a co za tym idzie może też swobodnie do tej nazwy własnej dodać bliżej nieokreślony numerek.
Asylum liczy na to, że zarobi na ciekawskich oraz dystrybucji w TV i na DVD. I zapewne faktycznie na tym zarobią. Przy niskim budżecie do osiągnięcia zysku wystarczy o wiele mniej naiwniaków/ciekawskich/fanów studia. Ich budżety w końcu nie są liczone w milionach dolarów, a jedynie w setkach tysięcy.
Niby tak, ale nie zapominajmy że James to bardzo gruba ryba w Hollywood, i może mu sie nie podobać że ktoś żeruje na jego pracy i dajac numerek "2" podpina siepod jego sukces.
Wystarczy że odwróci się od historii autentycznych i zwróci się ku fikcji i wszelkie prawa będą należały do niego. Tutaj niczego zrobić nie może. :]
"mają rozmach skurwisyny....." :D
hehe zalatuje mi tu nie małą porażką , w ogóle jak to brzmi tytanic 2 heh.... w głównej roli widze tu Davida Hasselhoffa :] tak on by sie nadał....