PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789089
7,3 87 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Ja nie wiem jak taki film może być na 90 którymś tam miejscu. Nie czaję niektórych ludzi uważają się za super krytyków filowych i mimo że film sie podobał dają 7 za to że na dolnym pokładzie prąd nie pozabijał głównych aktorów, mimo że było pełno wody:) Ten film powinien się znależć gdzieś obok gumpa, gdfathera czy skazanych na shawshank a nie truman show czy terminator. No sory...

ocenił(a) film na 4
laraaa2

Watek milosny juz komentowalem, niczym nie rozni sie od watkow z telenowel. To z natura to prawda ale nie pokazuje tego film tylko katastrofa na podstawie, ktorej film zostal nakreceony. Argument 11 oscarow sam znegowales. Przypomnienie o tragedi to nie zaden argument swiadczacy o wielkosci filmu. Sceny z atlantyku byly tez w dokumencie o titanicu i w sumie byl on lepszy niz ten film... dzieki za przypomnienie.

ocenił(a) film na 4
Private

Milosc przedstawiona w titanicu to tak zwana "milosc od pierwszego wejrzenia". No i teraz musze cie rozczarowac tak samo jak kilka miesiecy temu rozczarowali cie rodzice mowiac ze Mikolaja nie ma. Nie ma czegos takiego jak "milosc od pierwszego wejrzenia", od pierwszego wejrzenia to mozesz miec ochote na seks czy na pogadanie z dana osoba. Milosc jest uczuciem, ktore rozwija sie z czasem gdy osoby lepiej sie poznaja. Tu nie ma znaczenia ile minie czasu poprostu nie da sie kogos pokochac od tak. Jesli ktos po kilku godzinach, dniach znajomosci powie ci ze cie kocha to chce ci sie dobrac do majtek- jesli jestes dziewczyna. W sumie chyba o to chodzilo panu Dicaprio w tym filmie. Milosc przedstawiona w titanicu wlasnie dlatego do mnie nie przemawia oni tylko uprawiali seks i biegali po statku...no od czasu do czasu malowal ja nago. A na koncu zginal, ze niby dlatego ze chcial ja uratowac czy cos- niezla bajeczka, ale sorry nie jestem 4 letnia dziewczynka zyjaca w swiecie wykreowanym przez Disney'a jak ty laraaa.

Private

Po wypowiedziach laraaa2 można stwierdzić, że to kompletny idiota, Titanica nie lubię, ale potrafię zaakceptować zdanie innych, jednak ten użytkownik sprawia, że ten film staje się co raz mniej wartościowy, nawet dla mnie. Takim imbecylom powinno się zabronić przebywania na tym portalu. To tyle ode mnie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Private

Przykro ci, ze niedawno dowiedziales sie, ze nie ma Mikołaja? Musi to byc dla ciebie trauma.
Nie wiem czemu, ale nic sensownego nie napisales. Może dlatego, ze ogolnie jestes tępy jak łyżeczka do herbaty?

ocenił(a) film na 4
laraaa2

Z kazda nastepna wypowiedzia sie pograzasz. Pomijajac fakt ze nie umiesz przedstawic zadnego argumentu ktory moglby przekonac do tego filmu chocby jedna osobe, to kazda twoja wypowiedz swiadczy o tym jak niedojrzala osoba jestes. Jesli nie umiesz stworzyc chocaiz jednej skladnej wypowiedzi, w ktorej nie zostana zawarte slowa " fiut, cwel, idiota, frajer itd." to nie pisz wogole. Co to jest za argument, ze film pokazuje ze bogaci maja latwiejsze zycie- napewno nie taki ktory swiadczy o poziomie filmu. Jesli bede chcial obejrzec fim przedstawiajacy problem podzialow klasowych to siegne po jakis dobry a nie taki szmelc jak titanic.I jeszcze przekrecasz cudze wypowiedzi... naprawde siegasz dna laraaa2.

ocenił(a) film na 5
Private

Ponieważ ten chłopczyk nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
W sumie nie wiem, po co on próbuje nas obrażać tymi przezwiskami, którymi dzieci w wieku do 10 lat się jarają, każdy normalny użytkownik FW uznaje go za debila i taka jet prawda.

Aha chłopczyku, lepiej już więcej nie podawaj żadnych argumentów, bo się jeszcze bardziej pogrążasz.

shady_88

Ja osobiście bardzo lubię Titanica 9/10, ale takie wypowiedzi jak tego użytkownika z awatarem pepsi są raczej nie na miejscu.

ocenił(a) film na 4
DarkThug

Widzisz laraaa2 nawet uzytkownicy podzielajace twoje zdanie wzgledem titanica cie nie lubia.

ocenił(a) film na 4
Private

mialobyc podzielajacy................
za krotki

ocenił(a) film na 10
pasikk

Popatrzcie sobie na wasze argumenty, fiuty. Mowicie, ze biegali po statku, co wedlug was mieli robic? Tak jak wy siedziec calymi dniami na filmwebie i pisac bzdurne posty? Nie wiem, wyjdzcie z domu, popatrzcie na swiat, moze poznajcie jakas dziewczyne, moze idzcie na jakas impreze? Bo wlasnie Rose i Jack korzystali z zycia w sposob calkowicie normalny. A wasz sposob spedzania czasu mozna uznac za kompletnie debilny. Moze wygladacie jak pół dupy zza krzaka i zadna kobieta nie chce na was patrzec, nie wiem, ale zastanowcie sie troche.

Ktos kiedys powiedział: nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem, aż w końcu ludzie nie będą dostrzegać między wami różnicy.

Wiec ja juz koncze swoje pisanie, ale jedyne o co was prosze, to wyjdzcie z domu, poznajcie swiat, przewietrzcie wasze chore umysły.

Nara.

ocenił(a) film na 4
laraaa2

Tak tak ktoa ci powiedzial.... okaz troche godnosci i przyznaj ze jestes za glupi by podac jakies dobre argumenty bez uzywania obrazliwych komentarzy. Twojego kretynizmu nic nie wyleczy.

ocenił(a) film na 5
Private

Chłopak ma najwyraźniej jakiś uraz, jak się wmawia komuś takie coś jak on, to znaczy, że sam musiał tego doświadczyć. Bo ja sam bym nie wpadł aby kogoś ojciec chciał komuś nasrać do głowy czy jakoś tak.

ocenił(a) film na 10
laraaa2

bardzo inteligentnie się wypowiadasz, nie ma c do tego wątpliwości... i ciekawania linia argumentacji. od dziś ludzie pamietajcie, jeśli chcecie udowodnić, ze jakiś film jest dobry, obrażajcie rodziców rozmówców.
osobiście uważam, ze titanica trzeba znać, bo to w pewnym sensie klasyka, ale nie jest to arcydzieło właściwie w żadnym aspekcie...

pasikk

Dżizus wakacje sie zaczeły to dzieci sie odezwały, ludzie zamiast obrażać sie nawzajem to zacznijcie gadac o filmie, a nie "ojciec Ci nasrał" "debil" "niedorób" itp. A co do samego filmu to 8/10 przyjemnie sie go ogląda jak na tamte czasy efekty rewelka, gra aktorów nie zgorsza, reżyseria b. dobra, może i nie jest to arcydzieło, ale warto zobaczyć. pzdr

użytkownik usunięty
stampy

titanic to syf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

zrób lepszy filmik:)

ocenił(a) film na 9
pasikk

zamiast gadać jaki to titanic zły to zobacz na inne. Cameron ma talent do filmów nie ma co gadać.