7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic
ocenił(a) film na 6
Canudo

10/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
luki22_filmweb

Wiesz co żart Ci się udał jak nigdy, aż spadłam z krzesła ze śmiechu :/

ocenił(a) film na 10
Mary_Cassie

nom, boskie :D Trafił na moją osobistą listę najlepszych cytatów :) http://www.filmweb.pl/user/LA4/blog/529572

Canudo

Wow, naprawdę? A ja do samego końca miałam nadzieję, że jednak nie zatonie... <ironia>

ocenił(a) film na 8
yvonneD

Naprawdę myślisz, że ludzie są tacy głupi i się nie skapną, że to była ironia? -,-

pablo1503

Są i tacy. W necie jaki i w realu ich nie brakuje.

yvonneD

No cóż, niektórzy ludziom wszystko biorą na serio, a ja nie chciałam być źle zrozumiana xP

ocenił(a) film na 10
Canudo

kurcze, chyba przegapiłem tą scene;>

Resters

musisz uważniej oglądać :P:P

ocenił(a) film na 10
luki22_filmweb

obiecuje poprawę, przy kolejnym seansie kawka, nocnik oraz inne niezbędne gadżety będę trzymał przy sobie;>

ocenił(a) film na 10
Canudo

Najlepszy;)

Canudo

Fascynujące, nie?

Canudo

Jaki Titanic?

ocenił(a) film na 8
Canudo

Potem pojawia się Power Rangers, tworzą mega-hiper-zorda, który wyławia wrak. Macgyver go naprawia. „Zagubieni” wracają do domów. Holywood bierze się za sequel i pozwala wypłynąć w kolejny dziewiczy rejs. Lady Pank przestrzegają: zostawcie Titanica, ale nikt ich już nie słucha od kiedy pojawiła się Gaga. Statek niestety tonie (a to ci niespodzianka). Miejmy nadzieję, że na dobre, bo trzeci raz tej tragedii widzowie mogą nie przeżyć. Chyba, że producenci pokuszą się o wersję z happy endem? Tytuł roboczy: Kate i Leo 15 lat później, historia prawdziwa, nie do końca zmyślona.

hanula1309

zapomniałaś dodac, że za ten sequel bierze się oczywiście Cameron który próbuje to zrobic w 5D jako pierwszy pełnometrażowy film w tym wymiarze (tak mi się wydaje że to byłby pierwszy... nie wziąłem tego z wikipedii ani nie wyguglałem).. po czym Titanic po wyłowieniu przez "mega-hiper-zorda", naprawieniu przez Macgyvera razem z załogą z "Zagubionych" dopływają do wyspy zwanej "Pandorą" którą zamieszkują osobniki Na'vi...
CDN (chyba)

ps. widzę że ciekawa zabawa się zaczyna... Kto ma pomysł na dalszą historię proszę dopisywac

ocenił(a) film na 10
ANDRe2309

Wtedy Leo wdziea się do snu jednego z Na'vi i odkrywa, że tak naprawdę znajduje się w psychiatryku a wszystko co się zdażyło to tylko halucynacje. Koniec :)

ocenił(a) film na 10
321akrew

o nie nie, żaden koniec. niepocieszony Leo, dowiadując się że seks który przeżył z Kate Winslet to tylko halucynacje, postanawia obudzić się z hibernacji w którą popadł w dotąd niewyjaśnionych okolicznościach, i zaliczyć swoją ukochaną. Niestety, nie wszystko układa się po jego myśli, szuka pomocy wśrod Spartiatów, potem udaje się do Załogi Potępionych, odwiedza Trojańczyków, a nawet prosi o pomoc Orków, nikt niestety nie jest w stanie mu pomóc. Z pomocą przychodzi kto ? oczywiście że Chuck Norris. Nieugięty i niczego się nie bojący dzielny mochikanin wyrusza w dziewiczy rejs ze swoim Leo i w tym momencie zaczyna się prawdziwa historia...

ocenił(a) film na 8
Resters

Niestety w 3 części nie zobaczymy już Kate i Leo. Zastąpią ich Bella Swan i Edward Cullen (podobno aktorzy nazywają się inaczej, ale nikt nie pamięta jak). Akcja będzie toczyć się na lądzie. Początkowo miała to być katastrofa powietrzna, ale niedoścignięte polskie umysły doszukały się amerykańsko-rosyjskiej teorii spiskowej. Twórcy długo zastanawiali się nad rodzajem tragedii. Postanowili przeprowadzić ankietę na grupie 100 losowo wybranych osób. Pech chciał, że większość ankietowanych stanowiła Polonia. W pytaniu o najbardziej magiczne miejsce, gdzie świat wydaje się piękniejszy, a ludzie weselsi, najczęściej wybieraną odpowiedzią był… autobus. Zapewne odpowiadający cierpieli na maniakalno-obsesyjny pociąg do demotów, w których opowieści autobusowe mają więcej zwrotów akcji niż mity greckie. Nie wiadomo ile mieli we krwi producenci, ale pomysł chwycił.

Może fabuła nie będzie zaskakująca, dialogi patetyczne, a łzy prawdziwe, ale myślę, że i tak każdy znajdzie coś dla siebie. Będą wymuskani kolesie (dla dziewczyn) i laski z dużymi… walorami (dla chłopaków). Ot, taki typowo hollywoodzki melodramacik. Podobnie jak w Titanicu postanowiono uśmiercić głównego bohatera. W pierwotnej wersji miał to być Edzio-supersamiec. Jednak tysiące rozhisteryzowanych fanek założyło facebook-ową koalicję i nawoływały do bojkotu filmu. Nie chcę zdradzić zakończenia, ale pewnie niektórzy już się domyślają kto umrze… Nie będę zagłębiać się w szczegóły scenariusza. Wyjawię tylko, że scena kulminacyjna rozegra się na ruchliwej ulicy w słonecznej Kalifornii. Przyczyną wypadku będzie kobieta. Taka zwykła babinka, z której lubił sobie pożartować mój mentor duchowy- Al Bundy.

Załoga aktorska podobno już skompletowana. Trwają jeszcze negocjacje z reżyserem. Nie będzie to nikt z górnej półki, nawet nie z dolnej. Po prostu facet, który miał kamerę i 100000 wyświetleń na You Tubie. Nie mylić z Red Tube, gdzie filmiki cieszą się rekordową popularnością. Nawet te kręcone kosiarką. Jak jest podaż to jest też popyt.

hanula1309

Po trzeciej serii powstanie 4 do której już wybrano aktorów... lecz niestety (podobno) żaden nie odpowiedział na propozycje... postanowili więc wziąc doświadczonych aktorów z W-11... i dopiero długo oczekiwana 2 częśc niewiarygodnej historii opartej na nieautentycznych faktach w której opowiedziany będzie los Leo przed wypadkiem z którego tak na prawdę zrezygnowali w części trzeciej (patrz tekst wyżej) którą będzie opowiadała starsza kobieta mająca amnezję...
Wielki budżet 2 części wspaniałej i niezapomnianej trylogii o wysokości 2 tysięcy... robi wrażenie i można się spodziewać wielkiego kina mianem filmów mistrza lat 50 Pana Ed Wood'a...
Podobno fani z Etiopii już wykupili bilety na tą kontynuacje...

ocenił(a) film na 8
ANDRe2309

To nie wszystko, planowana piąta część, która według nieoficjalnych informacji ma być wyreżyserowana przez samego Quentina Tarantino ma być najbardziej kasowym dziełem w histori światowego kina. Po zrezygnowaniu DiCaprio z roli Jacka Dawsona, ma go zastąpić równie doświadczony aktor : Justin Bieber. Kate Winslet dowiedziawszy się o tym, kto wcieli sie w role jej filmowego partnera próbowała odebrać sobie zycie, jednak do dzis nie jest pewne, czy to nie zwykle przedstawienie medialne mające rozsławić tę produkcję. Titanic 5 : Powrót Voldemorta opowiadać ma o misji Dark Vadera, mającego wskrzesić dusze zmarłych w wyniku katastrofy. Twórcy juz zapowiadają, że ta część także nie zakończy się happy-endem. Jack Dawson (Justin Bieber) w tajemniczych okolicznościach ma zostać porwany przez grupę anonimowych alkoholików. Po tym incydencie pokazany zostanie screen na Facebooku na temat śmierci Jacka (Biebera) z rekordowa ilością "łapek w górę". Muzyka filmowa zostanie skomponowana przez odtwórcę głównej roli, tytuł nazywac się będzie "Bejbe", zostanie także utworzony taniec : "Zjeber-dance" który pojawi się także w filmie. Ta część ma być rekordowa także pod względem aktorów, wystąpią w niej takie gwiazdy jak : Rebecca Black czy wspomniany już wcześniej Justin Bieber. Nie możemy doczekać się swiatowej premiery tego dzieła, i liczymy na dalsze części.

ocenił(a) film na 10
Banano12

weź co chcesz od tego faceta zarabia więcej niż ty legalnie nie robi nikomu krzywd tych dalszych Titanicowi nie widziałem ale będzie 6 parodia zmierzchu gdzie bella zatonie a temu wampirkowi wypadną ząbki

ocenił(a) film na 8
Kileeer

Jak nie robi nikomu krzywdy :O Od tego wycia można słuch stracić. :O Poza tym, puszczanie się w wieku 17 lat nie jest legalne :O

ocenił(a) film na 10
Banano12

w Polsce ale w cywilizowanych krajach jest

Kileeer

W Polsce też jest legalne. Całe szczęście :P Od 15 roku życia hulaj dusza piekła nie ma.

ocenił(a) film na 8
Banano12

Kolejna (szósta?) część zacznie się urywkami najważniejszych momentów poprzednich części.. Później zostanie pokazana scena w której Jack (Leonardo) gra w karty z kolegą (jak na początku Titanica) i okazuje się że to wszystko to było tylko deja vu. Los jego, Rose i innych pasażerów, a także tego pięknego statku jest w jego rękach...

ocenił(a) film na 10
ANDRe2309

a potem jadą do new yorka oglądają w 6d i bella ze zmierzchu spada z krzesła łamie sobie kark a

Edward okazuje się impotentem i bella wstaje z podłogi zjada wszystkich pisze jak nierozumny człowiek do nierozumnego a Titanic dostał najwięcej Oskarów c(;

Canudo

Autor ma rację niestety. Film w 100% przewidywalny, przez co oklepany. 1/10.

ocenił(a) film na 10
mikamves

rozumiem że nie rozumierz tego filmu może i obejrzałeś i dodałeś do ulubionych bdb filmów ale żaden z nich nie miał tyle Oscarów

ocenił(a) film na 10
Canudo

serio nie wiedziałem a naprawdę też zatonął

ocenił(a) film na 10
Canudo

hahaha, poprawiłeś mi humor, a mam dzisiaj takiego doła :D dzięki! ;)

ocenił(a) film na 6
Canudo

Jesteś na www. mistrzowie.org :D GRATULACJE :)

http://mistrzowie.org/247401/Spojler

ocenił(a) film na 7
Cassopei

właśnie zalogowałam się by także złożyć gratulacje autorowi postu dostania się na MISTRZÓW ;-)

ocenił(a) film na 8
renata_samsel

Zaraz się tu zleci całe bydło z mistrzow :/

ocenił(a) film na 8
Grandziarz94

Powiedział koleś który zobaczył to na mistrzach, jednak ma tu konto dłużej i myśli, że jest lepszy od innych. Zajebiście jest być hipokrytą co nie?

T5unami

sam fakt przeglądania tego serwisu nie świadczy o przynależności do hołoty, która z podniety wypisuje "mistrzowie.org xD" na stronach, których screeny dostały się na stronę główną, huh?

ocenił(a) film na 8
Cassopei

Niektórzy mistrzowie byli już tu od dawna... Teraz pora zrobić komixxa i wyruszyć w świat po dalsze inspiracje;-)

Canudo

Jesteś na mistrzach :)

ocenił(a) film na 8
Canudo

chyba ci się coś pomyliło chłopaczku ..

ocenił(a) film na 9
Katie_Cassidy_2

hahaha, gratulacje :D

ocenił(a) film na 7
kilmenyy

Też chciałam złożyć gratulację, ale wyprzedzili mnie. ;D.

ocenił(a) film na 9
Canudo

Gdyby rzeczywiście utonął, to by nie zrobili drugiej części :D

ocenił(a) film na 10
lew890

wiesz on rzeczywiście utonął w filmie i w rzeczywistości

ocenił(a) film na 6
Kileeer

poważnie utonął o.O

ocenił(a) film na 10
Kamila186

nie zapalił się