7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Jeżeli myślicie ze chłopacy rzadko plączą to pomyłka ......... jestem fanem tego statku i filmu od 12 lat (mam 16 wiec jak go pokochałem wprost to miałem 4 lata) ..... Za każdym razem jak oglądam go (co tydzień w sobotę choć jest to dziwne wiem :)) mam łzy w oczach .......... Więc kto jeszcze tak zżył się z tym filmem jak ja i płakał ? Piszcie jakie momenty najbardziej lubicie.......:)

ocenił(a) film na 10
Skromny16

no rzeczywiscie ja zawsze mylalam, ze wy nie przepadacie za takimi filmami ;] jestem mile zaskoczona. a jesli chodzi o titanica to ja rowniez uwielbiam ten film i zawsze gdy go obejrze to nie moge sie pozbierac przez pare dni, bo ciagle o nim mysle...co ta historia ma w sobie, ze tak dziala na ludzi? a jesli chodzi o momenty to wszystkie zwiazane z jackiem i rose ;]

Skromny16

Ja płakałam jeszcze dwie godziny po tym, jak się skończył. Momenty? Wszystkie. Po prostu. Każda minuta tego filmu ma w sobie coś, ma klimat i uczucie...

CattyEye

Ja też się rozryczałem ;( Najbardziej stresujący był sam koniec filmu na którym najbardziej ryczałem...

ocenił(a) film na 8
Skromny16

Skromny16 Ty istniejesz czy jakaś dziewczyna Cię wymyśliła? Bo wrażliwy facet to dzisiaj rzadkość ;] aż się muszę zapytać skąd jesteś? ;D Jeśli chodzi o Titanica - klasyk i cudowny film! Oglądałam go juz tyle razy ale jeśli robie to kolejny raz to i tak nie moge oderwać oczu! ;)

ocenił(a) film na 10
palafka

To najlepszy film w historii. Chyba nic go nie przebije

Skromny16

Mnie najbardziej ujeła scena z muzykami, a dokładnie, gdy jeden z nich podziękował wszystkim, że mógł znimi grać, po czym sam kontynuował. A gdy każdy zaczął do niego dołączać, to już się całkowicie rozryczałem.

ocenił(a) film na 10
cristian

JA ryczę na tym filmie tylko i wyłącznie jak oglądam go sama.
Jak z jakąś osobą to nie ma tych emocjii i w ogóle.....

Skromny16

Moi koledzy też mi się przyznali że mieli łzy w oczach w sobote, nie dziwie się, ja zawsze płacze jak głupia. ;]

Skromny16

Może my nie przepadamy za takimi filmami .... bo my to całość :) a ja nie jestem jak inni (czasem źle a czasem dobrze)..."Skromny16 Ty istniejesz czy jakaś dziewczyna Cię wymyśliła? Bo wrażliwy facet to dzisiaj rzadkość ;]..... Otóż istnieje .... To że chłopacy nie są wrażliwi to nie dlatego ze takich juz jest mało ale każdy chce być twardzielem i o tym nic nie mówi.... ale prawdziwa odwaga polega na wrażliwości ..... To nie jest jedyny film w gdzie kreci się łza w oku... to jest najpiękniejszy film jak dla mnie ale najsmutniejszym jak dla mnie filmem był Fluke-psim tropem do domu .... nie ma nic smutniejszego dla mnie jak śmierć pieska :(.....Na tym filmie płakałem nawet w szkole w klasie :)

ocenił(a) film na 8
Skromny16

Uważam że nie każdy chce być twardzielem. Niektórzy poprostu nie potrafią być aż tak wrażliwi by wzruszył ich film. A właśnie przez takich mężczyzn jestem otoczona w moim życiu codziennym (dobra, chłopaków bo oni nie są męzczyznami jeszcze w drugiej gimnazjum ;D) Dlatego typ faceta "wrażliwca" uważam za prawie wymarły gatunek ;]

palafka

he he....Prawie...;) .... ale nie wiem jak można nie mieć łzy w oczach... dla mnie to jest naprawdę dziwne....Moze i nie ma duzo wrażliwych chłopaków dla twojej pewnosci ja istnieje w 100 % ;) pozdrawiam i zapraszam na.... http://romatic16.blog.interia.pl/ ....

ocenił(a) film na 10
Skromny16

jejciu ale jestem poruszona..nawet masz blog o takiej tematyce ;p jestes jednym z niewielu, wiec naprawde respekt ;]

edith092

"jesteś jednym z niewielu";) czasem myślę ze niestety jaki jestem....i tego się zmienić nie da bo to jest w nas albo jest nami........

ocenił(a) film na 10
Skromny16

nie zmieniaj sie. czasem lepszy jest wrazliwy romantyk, niz udajacy mocnego twardziel ;]

edith092

Dziękuje :*.... dla ciebie może tak ale jak nikt nie rozumie tego co robisz to było by to dla ciebie smutne .... Najgorszym a zarazem prostym pytaniem do odpowiedzi było " dlaczego jesteś taki ?" Jedyne co wszyscy we mnie zrozumieli było to jak można oglądać jeden i ten sam film co tydzień:) właśnie Titanica.....;)

ocenił(a) film na 8
Skromny16

romantycy są fajni ;> a jeśli nikt nie rozumie tego jaki jesteś to może nie spotkałeś bratniej duszy ;)

palafka

właśnie w tym rzecz :(..... nie spotkałem i wydaje mi się że nie spotkam.... I nie jestem pewien czy romantycy sa az tak fajni skoro niektórzy mówią ze człowiek który nie przeklina , nie pali a nawet nie pije alkoholu to nic tylko "cienias"....

ocenił(a) film na 8
Skromny16

wiesz niektórzy potrafią się bawić bez alkoholu ;D nie potrzeba im dopalaczy ;p dla mnie ludzie którzy tak mówią to osoby które palą piją przeklinają tylko na pokaz bo czują się "fajni". A ja własnie ubolewam że nie mam w swoim środowisku romantyka ;] z nimi sie zawsze fajnie gada

ocenił(a) film na 10
palafka

ja tam nie lubie wódy ;p i nie wiem co w tym dobrego ;p

edith092

Ja też nie wiem co...... Pewnie nic i dlatego pija :) ..... l