Dialogi w filmie są naprawdę słabe! Ogólnie zdjęcia są w porządku, zwłaszcza, że ten film
ma już kilka lat, gra aktorska też nie najgorsza, aczkolwiek mogłoby być lepiej. Niektóre
sceny są bardzo naiwne i to denerwuję, gdy sie ogląda Titanica.
To też widziałem ,bo wchodzę na mistrzów sam też siebie kilka razy zauważyłęm ,ale chyba nie na glównej :D
na film skala sie wiele czynnikow m.in dialogi jesli sa banadziejne to film jednoczesnie traci, i tyle!
w titanicu za duzo efektow specalnych nie bylo! a poza tym w filmie licza sie przede wszytkim dialogi, a jelsi nie to polecam kino nieme, choc i to prezentuje duzo wiecej niz titanic i wyraza slowa za pomoca obrazu jak np w psie andaluzyjskim! reasumujac titanic to nie wypal!
ja tam wole allena bo mimo że nie ma efektów specjalnych to jego filmy są bardziej kreatywne i po pierwsze lepsze,ja na miejscu rezysera wolałabym dostać oscra za ciekawy film a nie te zasrane efekty...a tak poza tym to jestem ciekawa ilu z miłośników titanica zna głębiej historie papużek jacka i rose np.to,że mieli po 17 lat i znali sie nie całe 2 tygodnie a ta rose pewnie pierwszy raz widziała nieokrzesanego biedaka-i to ja w nim podnieciło!!!to nie była zadna miłość do cholery!!!!