7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

2/10 i to tylko dlateko ze Kate tak swietnie zagrala 90 letnia staruszke!!!

użytkownik usunięty
znawcakoneser

A mi się wydaje, że jest to kolejne fałszywe konto. Dzieciaku - daj już sobie spokój. Na nikim to nie robi wrażenia.
P.S. Nie zaprzeczaj, że nie jest to fałszywe konto. Zajrzałam do takiego czegoś jak "Ostatnio do nas dołączyli" i ty się tam wyświetlasz, że dziś założyłeś tu konto. Jakoś nie mogę w to uwierzyć, że akurat od razu wszedłeś na stronę Titanica i założyłeś ten bezsensowny wątek.
Niektórzy ludzie są dziwni. Ale ok, obniżaj tę średnią. Mi tam to lata i powiewa, czy będzie mieć 8.0, czy 6.0. Dla mnie i tak będzie najlepszy.

ocenił(a) film na 6

"Jakoś nie mogę w to uwierzyć, że akurat od razu wszedłeś na stronę Titanica i założyłeś ten bezsensowny wątek."
Co w tym dziwnego? Ty napisałaś od razu drugi post? A film? Przereklamowane romansidło dla bab. Wyobraź sobie, są ambitniejsze filmy. W '97 Oscara powinien dostać "Buntownik z wyboru" (choć żaden z nominowanych nie był szczególny); wystarczy spojrzeć na ocenę obu filmów po kilkunastu latach. No ale dla ciebie - miłośniczki Beverly Hills 90210 i Opowieści z Narni - może to nie być wystarczający argument.

ocenił(a) film na 7
rock79

Ja juz nic nie mowie bo to i tak nic nie daje, szkoda tylko, ze ci ktorzy uwazaja "Titanica" za "romansidło dla bab" nigdy nie pomysla, ze moze nie tyle on taki jest co oni zle go odbieraja.

użytkownik usunięty
wrazliwa

Myślałem, że taki nie jest, ale się myliłem...

ocenił(a) film na 10

''2/10 i to tylko dlateko ze Kate tak swietnie zagrala 90 letnia staruszke!!!'' o co chodzi, Kate nie grala tam przeciez tej staruszki..

ocenił(a) film na 7

MarekMasewicz zanim obejrzalam tego "Titanica" ogladalam juz inne filmy na ten temat i bylam nieco zainteresowana tym tematem i ogladalam film pod katem historycznym a nie jakis tam romansow i wg mnie moze i ma sporo wad ale ma tez sporo zalet i pod wzgledem historii i w ogole. ale juz na pewno nie jest taki zly zeby zaslugiwal na jedna z mozliwie jak najnizszych ocen. no takie jest moje zdanie.

stereospeaker , pytasz o co chodzi? proste, znawcakoneser karmi nas prowokacjami

ocenił(a) film na 9
wrazliwa

Śmieszne są niektóre komentarze. Z Titanica wyłania się proste przesłanie, pycha poprzedza upadek. Myślę że przeciwnikami tego filmu są ci, którzy się z tym nie zgadzają. Pomijając osobiste odczucia każdego z widzów, czy często możemy oglądać filmy, które zabierają nas w inny, piękny świat, z dala od szarej rzeczywistości i to wcale nie fantastyczny świat, a prawdziwy, rejs, który miał miejsce w przeszłości. Cameron w swoich nielicznych filmach lubi wpływać na emocje widza, co może się niektórym nie podobać, ale dzięki właśnie takiemu wątkowi miłosnemu, a przecież uczucie miłości zdarza się każdemu, widz może się utożsamić z jednym z głównych bohaterów i poczuć jak wielka tragedia się wydarzyła. Nie odda tego uczucia żaden fakt historyczny, dane liczbowe ludzi, którzy zginęli, czy nawet te masy ludzi ginących na filmie, co śmierć najbliższej osoby. Dziwi mnie, że ludziom, którym ten film się tak bardzo nie podobał, mają ochotę wchodzić na jego stronę i wpisywać swoje negatywne emocje, wczuwać się w coś, co im się nie podoba. Moim zdaniem jeśli ktoś ma szczere, dobre serce, to ten film będzie mu się bardzo podobał. Nie jest to tylko romansidło dla bab, ale kino z wielkim komercyjnym rozmachem dla wszystkich gdzie komercja nie jest wadą. Gra aktorska jest bardzo dobra, o czym świadczą liczne nagrody przyznawane przez specjalistów i opinie każdego nieuprzedzonego fana. Dlatego wszyscy fani Titanica, nie przejmujcie się oceną, ona nigdy nie będzie wystarczająco precyzyjna i nie pozwólcie by ona wpływała na wasz sposób odbierania jakiegokolwiek filmu. Nie przejmujcie się negatywnymi komentarzami, zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał swoje niepojęte dla nas zdanie, nawet Hitler współcześnie ma swoich sprzymierzeńców. Cieszcie się seansem...

ocenił(a) film na 6
sibro

Kto to jest "nieuprzedzony fan"?
Kogoś, komu film nie przypadł do gustu porównujesz z Hitlerem? I ty niby masz czyściutkie serduszko, błaźnie?

ocenił(a) film na 8
rock79

tu jest mowa o tym ze Hitler ma swoich fanów nie masz żadnego porównania ^^

ocenił(a) film na 9
znawcakoneser

Kate winslet jej nie zagrała ! By już nie żyła jak by ją grała :P Strauszkę grała Gloria Stuart

Etresura

ty tak na poważnie?

ocenił(a) film na 9
znawcakoneser

Klasa sama w sobie, a wskazywać na to może 11 Oscarów! Drodzy pseudo-znawcy i pseudo-koneserzy wybaczcie, ale tego iż ten film był, jest i pozostanie fenomenem nie podważycie ;)

ocenił(a) film na 10
znawcakoneser

Hahaha.. Kate Winslet To Rose.. wtedy miała 20 pare lat... jak mogła nagle zagrac babka 100 letnią?

ocenił(a) film na 7
CoTyWieszOZabijaniu

wasz intelekt mnie powala:D znawcakoneser uzyl sarkazmu a wy sie zastanawiacie "jak to mozliwe" hehe

ocenił(a) film na 7
Xandria

Znawcakoneser uzyl prowokacji, po prostu normalnie robi sobie z nas jaja.
Natomiast dobrze, ze Ty jestes takim geniuszem inni nie musza byc, Ty juz nadrabiasz intelektem za caly FilmWeb.

ocenił(a) film na 9
znawcakoneser

ta staruszka to nie byla Kate

ocenił(a) film na 10
znawcakoneser

LOL. Kate Winslet nie grała staruszki, tylko Gloria Stuart . LOL again.

znawcakoneser

Jak dalej ludzie dają się złapać trollom... Phi!
I jeszcze te "poprawiające" odpowiedzi ^^ Haha

Slaught

Zażartowałem sobie z tą Kate Winslet ale widzę, że niektórzy potraktowali to poważnie. Oczywiście moje ocena 2/10 to też żart bo film zasługuje na swoją mocną średnią 7,5

znawcakoneser

Na forum Titanica nie żartuje się z Titanica. To tak jakbyś wszedł do kościoła i krzyknął "Kain zabił Abla, bo nie chciał mu ciągnąć kabla".

ocenił(a) film na 2
Canudo

haha, dobre ;D muszę zapamiętać :P

znawcakoneser

No to w takim razie czemu sobie żartujesz z fanów tego filmu? Jesteś okrutny ;)