Mnie się podobało.Wczoraj byłam w kinie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona.Nie
wiem czego ludzie się spodziewali...Tego,że Titanic na nich wpłynie!?Ten film powstał w
technologii 2D,a nie 3D.Dźwięk,efekty to wszystko po prostu oddawało mnóstwo uczuć i
emocji.Ludzie płakali w kinie,jakby oglądali film po raz pierwszy.Wątpię,żeby kiedykolwiek
powstało jeszcze kiedyś takie arcydzieło.Film ubóstwiam.Amen.
Mogę się podpisać rączkami i nóżkami pod tym postem :) Również wczoraj byłam w kinie na tym filmie, i choć widziałam jak akcja się potoczy to i tak miałam ogromne wrażenia i jestem zachwycona ujęciami w głąb oceanu, w 3D wygląda to niesamowicie :) Ja byłam na seansie Cinema City, i efekty 3D dla mnie były wystarczające, wszystko wyglądało płynnie, czysto, i ten dźwięk, można było usłyszeć najmniejsze szepty pasażerów czy przechodniów, czego w tv nam się nie uda wychwycić. Ja akurat byłam na seansie porannym więc było mało osób, i była przeszywająca cisza kiedy Rose próbowała obudzić Jacka gdy byli w wodzie.. w końcu ludzie zaczęli wyciągać chusteczki i pociągać nosami, ja razem z nimi oczywiście. Najbardziej zaskoczyło mnie to, że gdy film się skończył i szła piosenka Celine Dion i napisy końcowe to ludzie nadal siedzieli w spokoju, nikt nie szeleścił, nie szurał, nie wstawał. Dopiero gdy całkowicie film się skończył to ludzie zaczęli wychodzić. Niesamowite uczucie. Jakbym była świadkiem i uczestnikiem czegoś bardzo wyjątkowego. I byłam, bo obejrzenie Titanica w kinie było moim marzeniem :) Polecam baaardzo gorąco szczególnie fanom filmu. Nie zawiedziecie się!
Miło,że ktoś się zgadza : ) Ja również byłam w Cinema City,było dość dużo ludzi.Chciałam zostać na końcowych napisach po to,żeby posłuchać pięknego wokalu Celine Dion,ale wszyscy wychodzili,a mnie samej głupio byłoby zostać.Nie żałuję ponad czterdziestu złotych wydanych na dwukrotne obejrzenie filmu.Naprawdę warto : )
ja się właśnie zastanawiam nad ponownym obejrzeniem, bo po wczorajszym seansie mam jakiś niedosyt, za mało płakałam chyba :) Jestem tylko ciekawa jak długo będą puszczać Titanica w kinach bo chciałabym się jeszcze wybrać na początku maja. A w ogóle to taki film powinni puszczać do końca świata by wszyscy mieli okazję go obejrzeć. Ja dam ostatnie pieniądze za tak godną rozrywkę :)
Sądzę,że jeszcze będą puszczać w maju.Film jest hitem i dużo osób na niego przychodzi. : ) Dla mnie to niesamowite,widziałam film dwa tygodnie temu,a wczoraj widziałam go kolejny raz,no i nadal płakałam tak samo...Jestem szczęśliwa,że miałam zaszczyt obejrzeć to arcydzieło na dużym ekranie... : )
Mam dokładnie takie same odczucia :) Nigdy tak dobrze nie czułam się siedząc tyle godzin w fotelu na sali kinowej :) Niby mam film na dvd ale... w kinie zupełnie inaczej :)
Popieram. Mi tez sie podobalo w 3D. Najlepszy efekt byl na koniec jak staruszka wrzucila naszyjnik do wody. Bylo tez fajnych scen 3D i w takim milo sie oglądalo