7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

4/10

ocenił(a) film na 4

Nie jest to zły film ale zbyt przereklamowany. Kate Winselt nieźle zagrała to wszystko. Nie gustuję w filmach tego typu.

użytkownik usunięty
Alien_96

Przereklamowany, hmmm... Miał świetną reklamę, fakt. Nazywano go nawet melodramatem wszech czasów. Przy takiej reklamie, 11 Oscarach, biorąc też pod uwagę rekordy oglądalności, można liczyć na coś więcej, ale moim zdaniem tylko oo fabuły. Jest trochę banalna. Motyw kochanków różniących się statutem społecznym jest dość oklepany, a od filmu, który odniósł tak wielki sukces można wymagać trochę więcej polotu, jednakże wszystkie inne elementy, nie tylko gra aktorska są perfekcyjne.
Ja nie gustuję w sci-fi, ale doceniam ''Odyseję Kosmiczną''.

ocenił(a) film na 10
Alien_96

Uuu..., tylko 4/10 :( Mnie się bardzo podobał choć melodramatem wszech czasów bym go nie nazwała. Znam wiele innych filmów, które spokojnie by się nadawały na produkcje wszech czasów :)

_Wolna_i_Szalona_

bo melodramat wszech czasow jest oczywiscie "Przeminelo z watrem"!

ocenił(a) film na 10
Private_Witt

Ten staroć ??? :D Nie znam, nie oglądałam to i się na temat nie wypowiem :)

_Wolna_i_Szalona_

jak można było tego kurnia nie widzieć;p ?

ocenił(a) film na 10
Private_Witt

Nie można było po prostu :D Może kiedyś się wezmę za ten film ale aktualnie mnie on specjalnie nie interesuje, no cóż, taki los :/

_Wolna_i_Szalona_

to polecam, myślę, że będziesz zachwycona;)

ocenił(a) film na 10
Private_Witt

Wyświetla mi się, że jest na 89% w moim guście, może coś w tym jest :D

_Wolna_i_Szalona_

Przemineło z wiatrem jest świetne ! ale poleciłabym bardziej ksiązke ;-)

ocenił(a) film na 10
rita93

przeminęło z wiatrem? noo prosze was, to jest dla starych dziadkow i naszych rodzicow, a dla nas TITANIC.

ocenił(a) film na 10
magnificent_2

Zarówno "Przeminęło z wiatrem" jak i "Titanic są warte obejrzenia... Dwa świetne klasyki...:)

ocenił(a) film na 10
Lola140392

Aaa, skończcie z tym Przeminęło (..) bo nie znam czyli nie w temacie jestem :(((

ocenił(a) film na 8
magnificent_2

Ignorancja.

ocenił(a) film na 8
_Wolna_i_Szalona_

A czy to jakiś problem, ze film stary? Takie są najlepsze. Przeminęło z wiatrem również nie oglądałam, nie mogę się za to zabrać patrząc jak długo trwa, ale jestem na dobrej drodze ;)

ocenił(a) film na 3
Alien_96

Szczerze powiedziawszy- dokładnie to samo sądzę. Raczej nie przypadł mi do gustu, co nie zmienia faktu, że wiele moich koleżanek ogląda go za każdym razem, gdy puszczają go w telewizji. :)