Nie jest to zły film ale zbyt przereklamowany. Kate Winselt nieźle zagrała to wszystko. Nie gustuję w filmach tego typu.
Przereklamowany, hmmm... Miał świetną reklamę, fakt. Nazywano go nawet melodramatem wszech czasów. Przy takiej reklamie, 11 Oscarach, biorąc też pod uwagę rekordy oglądalności, można liczyć na coś więcej, ale moim zdaniem tylko oo fabuły. Jest trochę banalna. Motyw kochanków różniących się statutem społecznym jest dość oklepany, a od filmu, który odniósł tak wielki sukces można wymagać trochę więcej polotu, jednakże wszystkie inne elementy, nie tylko gra aktorska są perfekcyjne.
Ja nie gustuję w sci-fi, ale doceniam ''Odyseję Kosmiczną''.
Uuu..., tylko 4/10 :( Mnie się bardzo podobał choć melodramatem wszech czasów bym go nie nazwała. Znam wiele innych filmów, które spokojnie by się nadawały na produkcje wszech czasów :)
Nie można było po prostu :D Może kiedyś się wezmę za ten film ale aktualnie mnie on specjalnie nie interesuje, no cóż, taki los :/
przeminęło z wiatrem? noo prosze was, to jest dla starych dziadkow i naszych rodzicow, a dla nas TITANIC.
Zarówno "Przeminęło z wiatrem" jak i "Titanic są warte obejrzenia... Dwa świetne klasyki...:)
Aaa, skończcie z tym Przeminęło (..) bo nie znam czyli nie w temacie jestem :(((
A czy to jakiś problem, ze film stary? Takie są najlepsze. Przeminęło z wiatrem również nie oglądałam, nie mogę się za to zabrać patrząc jak długo trwa, ale jestem na dobrej drodze ;)