1. Bo to najlepsza wersja Titanica, lepsza od tej z lat 50. Tam aktorzy grali jak w teatrze, byli bardzo nieprzekonywujący
2. Bardzo dobra muzyka
3. Aktorstwo na dobrym poziomie
4. Wspaniałe efekty specjalne
5. Strona wizualna filmu
6. Ciekawa historia miłosna wplątana w fabułę filmu ( chociaż dla wielu to poważny minus, ale ludzie nie chcieli by iść do kina oglądać bezarwnych postaci biegających po pokładzie )
7. Film jest bardzo nastrojowy. Szczególnie ostatnie minuty filmu. Chociaż znam je na pamięć to zawsze człowiek zaczyna zastanawiać się jak mogło do tej katastrofy dojść. PRzecież to była taka mała góra lodowa
PS: Jak ktoś chce poczytać o falach morskich to mogę mu przysłać zeskanowany artykuł z FOCUS-a. Jest naprawdę ciekawy. Dużo tam faktów i ciekawostek na temat 30 metrowych fal które łamały jak patyk wielkie statki np. kontenerowce.
Pozdrawiam
PS: Nie mam nic do teatru, to przecież matka kina. Chodzi mi o to, że bardzo danwo temu, niektórzy aktorzy zachowywali się na planie bardzo "statycznie". To się miło ogląda w otwartej przestrzeni na widowni, ale nie przed ekranem telewizora. Jednym z takich filmów jest np "Frankenstein"
bez urazy ale troche not sens ;) bo widzisz wszystko siwetnie swietnie ;) a dajesz 7.... no to nie wiem o co chodzi ;] ja dalam 10 bez zastanowienia.!
pozdro
Zauważcie proszę że jest 7 punktów. Film nie jest arcydziełem kina. Zastanawiam się czy nie dać 8 :)
Chyba zmienię..;)
Pozdrawiam
jak nie jak tak ? ;] daj 8 a nawet 9 [oczywiscie najlepiej zeby bylo 10] zrob to dla wszystkich fanow tego filmu ;)pzdr
wszystkie marzenia są do spełnienia,tylko niektóre nigdy nie powinny tego robić (tzn.spełniać się) :P
to marzenie akurat mogłbyś spelniC;* bo nie prosze Cie zebys mi tutaj zeslal Leonardo dicaprio <3 tylko o danie 10 Titanicowi ;)
pzdr ;*
aaa jest juz w 100!
a Ty Rose przestań czytac Bravo i udawać wielką fankę tego filmu. To szczyt głupoty żeby zakochac się w aktorze przez TV.
gówniaro, ty tylko;
"o żal" "idź pograć w tibie"
jesteś tak żałosna i prymitywna, że mnie Ciebie nie jest żal :)
wyrzuć te bravo, otwórz podręcznik z przyrody czy co tam sie uczysz w tej podstawówce ewnentualnie w gimnazjum ( a więc biologię) i się poucz:)
nie rozumiem dlaczego się czepiacie kogoś, komu podoba się jakiś aktor...
może podoba jej się Leonardo, może nie, ale to jej wybór, a wyśmiewanie się z tego mi się wcale nie podoba...
Moim zdaniem nakłanianie drugiej osoby do zmiany oceny, a przede wszystkim stosowanie "fajnych" komentarzy, typu "pograj w tibie" wobec uzasadnionej krytyki, to nie mała różnica, w porównaniu z sympatią do jakiegoś aktora.
no i very good ;] no i mam biol po angielsku i co pasuje ciii ;] ? ty sie tylko klocic potrafisz;/ anastazja no co ty?? ;] loFfffFFf UuuUUu :*:*:*:*
kiSS kiss :*:*:*
Was wszystkich ku**wa poje**lo. Ja nie napisalem tego zebyscie sie mieszali z blotem !