W recenzji p.t. "Niezatapialny" Przemysław Nowak opowiada o czteropłytowym wydaniu DVD. Chodzi mi konkretnie o alternatywne zakończenie. Czy ktoś wie, gdzie można je obejrzeć? Na YouTube.com jest konkretne rzeczy trudno znaleźć bo co po niektóre mają wprost idiotyczne nie kompatybilne z treścią filmiku tytuły. Może ktoś ma link do YouTube albo czegokolwiek innego bylebym mogła obejrzeć to alternatywne zakończenie bo jestem ciekawa... Proszę, będę bardzo wdzięczna.
Haps! A Ja mam to zakonczenie! Mam całe wydanie 4-płytowe. Obok Trylogi Gwiednych Wojen jest chluba mojej kolekcji. Piekne zrobione pudełko od środka.. ale nieważne. Zakończenie znakomite! I jest aluzja do jednej z usuniętych scen. Noi każdy szczęśli wy bo Brock w końcu trzymał diamnet w swojej dłoni. Idiota pozwolił by Rose go utopiła hehe :). Jeśli Titanic ci sie podobał to zachęcam do kupna. Wydanie naprwde FUULLLLL WYPASSSS !
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie jest to alternatywne 9 minutowe zakończenie, bo tylko z jego powodu bym wydała 70 zł :) I Muzyka... Nie chcę szukać i robić bałaganu, ktoś wie co to jest za muzyka, taki chór na wstępie, potem tylko podkład instrumentalny, po utworzy smyczkowym, co się śpiewa w kościele "Ty w sercu moim trwasz" i tak dalej.. i potem jak ludzie wpadają przez pękające okna, woda zalewa to miejsce gdzie zegar, widok na kapitana.. zależy mi na tej piosence ;) i na streszczeniu 9min zakończenia. Chyba ze ktoś ma to na youtube wklejone>
Ajajaj. Obejrzałam owe alternatywne zakończenie i nooo, nie podoba mi się. Może po prostu ze względu na przyzwyczajenie do "starej" wersji zakończenia...Jednakże, jest jakieś takie...płytkie? Panowie odkrywcy wysłuchali romantycznej, niezwykle wzruszającej opowieści, a potrafią się tak wkurzyć o jeden malutki przedmiot (gdy Rose wrzuca go do oceanu...);P Nie, nie, nie! Sto dwa razy lepiej jest, gdy widzimy staruszkę, która w samotności żegna się z "Sercem Oceanu". Bez żadnych świadków.
Takie moje zdanie;)