Który wolicie lub który uważacie za lepszy film.
Ja wybieram "Titanica" oczywiście.
No niby Pamiętnikowi dałam 10, bo wydaje mi się taki bardziej ''przystępny'' mam na myśli to ze jakbym miała wybór oglądać Titanic a Pamiętnik wybrałabym ten drugi. Ale Titanic to jednak dzieło ponadczasowe.
Przecież nikt nie lubi szmir :D. Po prostu tobie (podobnie zresztą jak mi) nie leżą romansidła. Chociaż trzeba obiektywnie przyznać że Pamiętnik to nie jest film z najwyższej półki.
nie widzę żadnego aspektu w którym Pamietnik miałby przewagę nad Titanicem wiec stwierdzenie ''obiektywnie'' jest jak najbardziej na miejscu
TY nie widzisz, ja widzę bo to mój gust i moja subiektywna ocena, jak i twoja subiektywna ocena. Nie wiem czy ktoś może ocenić obiektywnie jakikolwiek film.
Przeczytaj sobie od początku rozmowę z manypakiao7 ;| On Cię tylko prowokuję, nic mu nie odpisuj (:
Nie rozumiem idei prowokatorów, po co to wg robią? Czy to im daje satysfakcje, zaspokaja? / Wiesz po prostu czasem trudno odróżnić prowokatora od osoby niedoinformowanej lub po prostu głupiej :)
titanic
nie lubię melodramatów. titanic ma bardziej banalną fabułę, ale jest 100 razy lepszy technicznie
Je też nie przepadam, ale "Titanic" jest jednym z niewielu wyjątków też pewnie dlatego że znam go praktycznie od premiery.
titanic jest świetnie zrobiony i jak na melodramat wcale nie tak bardzo ckliwy, ale nie zasługuje na miano arcydzieła, bo nic nie wnosi.