7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Który wolicie lub który uważacie za lepszy film.

Ja wybieram "Titanica" oczywiście.

neo_angin

Pamietnik, titanic jest juz tak oklepany ze wole wszystko inne niz ten film

Lilly878

Titanic ale Pamietnik tez kocham <3

ocenił(a) film na 8
youarenotalone18

A ja wolę Pamiętnik, jak dla mnie dużo lepszy. :D

użytkownik usunięty
neo_angin

Titanic

ocenił(a) film na 8
neo_angin

No niby Pamiętnikowi dałam 10, bo wydaje mi się taki bardziej ''przystępny'' mam na myśli to ze jakbym miała wybór oglądać Titanic a Pamiętnik wybrałabym ten drugi. Ale Titanic to jednak dzieło ponadczasowe.

użytkownik usunięty
amary

Pamiętnik to szmira

ocenił(a) film na 8

Co kto lubi.

użytkownik usunięty
amary

ja np. nie lubię szmir

ocenił(a) film na 6

Przecież nikt nie lubi szmir :D. Po prostu tobie (podobnie zresztą jak mi) nie leżą romansidła. Chociaż trzeba obiektywnie przyznać że Pamiętnik to nie jest film z najwyższej półki.

użytkownik usunięty
polneri

Pamiętnik obiektywnie jest gorszy niż przeciętny

ocenił(a) film na 8

Nie ''obiektywnie'' tylko subiektywnie bo to twoje zdanie.

ocenił(a) film na 6
amary

Racja lecz Pamiętnikowi daleko do filmów klasy Titanica.

użytkownik usunięty
amary

nie widzę żadnego aspektu w którym Pamietnik miałby przewagę nad Titanicem wiec stwierdzenie ''obiektywnie'' jest jak najbardziej na miejscu

ocenił(a) film na 8

TY nie widzisz, ja widzę bo to mój gust i moja subiektywna ocena, jak i twoja subiektywna ocena. Nie wiem czy ktoś może ocenić obiektywnie jakikolwiek film.

ocenił(a) film na 8
amary

Przeczytaj sobie od początku rozmowę z manypakiao7 ;| On Cię tylko prowokuję, nic mu nie odpisuj (:

ocenił(a) film na 8
fllaczek

Nie rozumiem idei prowokatorów, po co to wg robią? Czy to im daje satysfakcje, zaspokaja? / Wiesz po prostu czasem trudno odróżnić prowokatora od osoby niedoinformowanej lub po prostu głupiej :)

neo_angin

Bez dwóch zdań Titanic.

ocenił(a) film na 10
gennie85

Titanic, pamiętnik mnie nudził.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Zdecydowanie Titanic.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

Titanic

neo_angin

titanic
nie lubię melodramatów. titanic ma bardziej banalną fabułę, ale jest 100 razy lepszy technicznie

866789s94

Je też nie przepadam, ale "Titanic" jest jednym z niewielu wyjątków też pewnie dlatego że znam go praktycznie od premiery.

neo_angin

titanic jest świetnie zrobiony i jak na melodramat wcale nie tak bardzo ckliwy, ale nie zasługuje na miano arcydzieła, bo nic nie wnosi.

neo_angin

Titanic ;)

neo_angin

Ja też. Titanic prócz miłości ma też świetne sceny katastroficzne. Pamiętnik jak dla mnie był trochę za mdły.