Nareszcie! Pierwszy raz z czystym sumieniem daje 10/10 :) Chyba nie muszę mówić dlaczego- każdy wielbiciel filmów na pewno doskonalne zna ten klasyk.
Wiele filmów zasługuje na miano arcydzieła, nie tylko titanic, lecz watpie ze fanka klatwy 2 i ringu 2 tez by na to wpadła. Tak przy okazji, to nie jest klasyk.
No wybacz, ale wypowiedź śmieszna jak dla mnie- film oglądany przez tysiące ludzi , znany i podziwiany staje się kultowy, co prawda jeszcze dosyc 'młody', ale można już powiedziec, że to klasyk.
Klasyk to dla mnie Ojciec Chrzestny, Lot nad kukułczym gniazdem, Casablanca, Czas Apokalipsy itd. A nie Titanic, nie musisz się ze mna zgadzać.
Dla Ciebie większość wypowiedzi against Titanic & DiCaprio jest albo
a)śmieszna
b)beznadziejna
c)dyskusję należy zakonczyć, bo nie ma sensu
Przykro mi (albo raczej nie), ale taka prawda ;-)
Powiedz w końcu coś mądrego!
Anastazja miałam już nie odpowiadac , ale Twój post zmusił mnie do zmiany zdania.
Po pierwsze faktycznie użyłam kiedyś stwierdzenia, że "dyskusję należy zakończyć, bo nie ma sensu ". No i nie zauważyłam, żeby po tym jak "Lestat" założył temat, że Titanic to najbardziej kiczowaty film w historii ktoś zmienił zdanie: dla entuzjastów tego obrazu to ciągle wspaniały film, dla "Lestata" i tak nadal kicz. W związku z powyższym- nadal twierdzę, , że tamta dyskusja- to była strata czasu.
Odnośnie użycia słowa "śmieszna" - napisałam pierwszą myśl, która przyszła mi do głowy, w związku z tym moja myśl była prawdziwa i szczera - W PRZECIWIEŃSTWIE do tego , co robisz Ty.
Jednego dnia kogoś pozdrawiasz, jesteś sympatyczna, nastęnym razem wrzucasz go do błota i dokładnie nim obrzucasz.
Odpisując Anastazji jesteście narażeni na to, że dziś wasz sojusznik, za godzinę zrobi z Was nic niewartego śmiecia. (To tak na marginesie).
Moje posty może czasem i były do siebie podobne,nie zaprzeczam, ale w danym momencie prowadzę dyskuję z konkretną osobą i jak wiesz tylko w grudniu FilmWeb odwiedziło 3 mln ludzi, a więc fizycznie nie jestem w stanie wiedziec, kto, czytał co pisałam, a kto nie.
Tyle w tym temacie.