7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Czy ktoś ten film też przeżywał 2 miesiące.?

Film był cudowny i naprawde tepie to osoby co uważają inaczej ;].

Zaria

ja tez go tak przeżywałem po prostu nie mogłem zyc a ta muzyka była piękna co nie

ocenił(a) film na 8
tomexxx3

a czy ktos ryczał po nim jak oszalały przez 2 godziny, ze nawet wlasna mama byla zdziwiona, bo ja tak

ocenił(a) film na 8
Monika2903

ps. uwielbiam ten film, jest piekny, a muzyka... arcydzieło 10/10

Zaria

Oczywiscie!!! zgadzam sie w 100%-ach. tez sie prawie poplakalam na koncu hehe ;). ale muzyka byla piekna,nikt nie moze zaprzeczyc. chociaz ogladalam ten film juz z 6 razy to nadal mnie fascynuje i bedzie fascynowal...

ocenił(a) film na 10
Zaria

ja ryczałam prze okrągłą dobe a w nocy spać nie mogłam. muze sobie ściągnełam i słuchałam na mp3 na okrągło. odrazu musiałam kupić ten film .

ocenił(a) film na 9
Zaria

Ja oglądałam to 50 tys razy i nadal to przezywam!! I zawsze ryczę...:/

ocenił(a) film na 10
Zaria

zgadzam się z powyższymi

ocenił(a) film na 9
Zaria

Stary, ja ten film ogldałam piewszy raz w wieku 12 lat i miałam specjalna kasetę na której fonetycznie było napisane Jack i Rose, a oglądałam go srednio co tydziń (hahaha)

Zaria

tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! I NIE MOGŁEM PRZESTAĆ O NIM MYSLEĆ

ocenił(a) film na 10
Zaria

Oj tak tego filmu się nie zapomina:)ja go kocham ten film:)na początku żałowałam że jack nie przeżył(podobał mi się jak diabli i nie mówię tu tylko o wyglądzie;)), ale teraz rozumiem ,że nie przeżywałabym go tyle gdyby on przeżył i taki happy and;)

ocenił(a) film na 10
Agasia_3

Oj tak ^^. Ja do tej pory przeżywam, a obejrzałam go pierwszy raz z 8 lat temu.

ocenił(a) film na 10
Agasia_3

taaak, gdyby przezyl film nie mialby sensu, ale i tak to byl najsmutniejszy motyw, ta smierc.. film cudowny widzialam 3 razy w odstepach kilkuletnich, zeby mi sie przypadkiem nie znudzil;P ale to chyba i tak nie mozliwe! KOCHAM TEN FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!