7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Nikt nie każe wam oglądać tego "gniotu". Po co ranicie uczucia innych? Lestat, będzie Ci fajnie, jak zacznę krytykować Twój gust? Napisałam, że każdy może mieć swoje zdanie, ale bardzo grzecznie to zignorowałeś. Pewnie z satysfakcją dałeś 1, prawda? Uważam, że zasługuję na Top 100, bardziej niż np.Telefon. Poza tym, większość z Was nie oglądała filmu od początku. A to oznacza, że nie możecie oceniać filmu, oglądając kilka scen. Naprawdę, żal mi niektórych. Tolerancji trochę...

finlay

Zgadzam się

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mmarcin10

Bez nerwów, Marcin... szkoda zdrowia

ocenił(a) film na 10
Lady_Dragonfly

Marcin ma rację, ludzie przesadzają...........A najciekawsze jest to, że nie mają żadnych logicznych argumentów na krytykę Titanica.

agnieszka_26

Nie twierdzę, że Marcin nie ma racji. Po prostu uważam, że takie gorączkowanie się z powodu bandy idiotów bez argumentów jest pozbawione sensu - oni nie przemyślą swojego stanowiska, a on niepotrzebnie się denerwuje.

ocenił(a) film na 5
Lady_Dragonfly

Bo ten film to jest gniot. Oprócz dobrych efektów specjalnych nie ma w nim nic. Wątem miłosny jest jak wyjęty z marnej jakości telenoweli. Aktorstwo przeciętne. Przecież "Titanic" na jakiś czas zachamował kariere DiCaprio. Po tym filmie wielu nazywało go pieszczotliwie Leoś. I jeszcze coś. Gdyby tłem do wydarzeń przedstawionych w filmie nie był legendarny statek to nikt nawet by nie spojrzał na te "dzieło". A Cameron w przeszłości robił lepsze filmy (Terminator, Obcy:Decydujące starcie, Prawdziwe kłamstwa).

robert_28

Jestem pewny że nie dasz mu 1, bo oceniłeś go obiektywnie i takich ludzi szanuję.

ocenił(a) film na 5
mmarcin10

"Titanic" ma u mnie 4/10. A więc nie aż tak źle.

finlay

Bravo że nie 1 choć te 6/10 to wg. mnie totalne minimum

ocenił(a) film na 5
mmarcin10

Nie no na 1 nie zasługuje. Ocene 1 może dostać wyjątkowy gniot (np. film Uwe Bolla).