Kochacie ten film i wielbicie aktorów, ale nie doceniacie reżysera, a przecież bez Niego nie powstałby tak wspaniały film! To on stworzył piękny scenariusz i świetnie wyreżyserował dzieło. Piszecie że "Titanic" to wasz ulubiony film i wspaniali aktorzy, a często pomijany jest właśnie James Cameron. Ma na FW tylko 579 głosów. Ode mnie ma 10-tkę. Ja oczywiście uwielbiam Kate, Leo i innych aktorów, lecz trzeba czasem docenić głównego twórcę. Na co czekacie? Głosujcie! Kto się ze mną zgadza?
Ja się z tobą zgadzam! Owszem większość osób pisze tylko o aktorach,ale myśle,że cenią też reżysera. Ogólnie Cameron nie jest moim ulubionym reżyserem,ale za ten film go "kocham". Zrobił coś wspaniałego :)
Ja Jamesowi Cameronowi już dawno dałam 10/10-jest fenomenalny!Napisać taki scenariusz,stworzyć taki film.....to jest coś! :D
Zgadzam się!!! TITANIC to naprawdę jeden z niewielu filmów na którym zawsze jestem wzruszona(hurra w końcu się przyznałam!;-)). GŁOSUJCIE NA JAMESA CAMERONA bo bez niego ten film by nie powstał!!! Świetny temat! POZDRAWIAM! PIRATKA;)
Oczywiście 10!!!!!!!!
Cameron to świetny reżyser. Przy samym Titanicu nieźle się napracował. Nie zapominajmy, że był na planie nie tylko reżyserem, ale również operatorem kamery, czasem scenografem i niekiedy zastępował innych członków ekipy filmowej. Tak naprawdę aktorzy ogedrali w tym przedsięwzięciu najmniejszą rolę, choć to oni wydają nam się twórcami filmu. Reżysera bowiem w ogóle tam nie widzimy i zapominamy o nim.
10 także dla Jamesa Hornera za niezwykłą i niepowtarzalną muzykę. Wolne kawałki są romantyczne i wzruszające, a dynamiczne dodają charakteru katastrofie Titanica. Muzyka trafiona w dziesiątkę do tego filmu.
Oczywiście 10!!!!!!!!
Cameron to świetny reżyser. Przy samym Titanicu nieźle się napracował. Nie zapominajmy, że był na planie nie tylko reżyserem, ale również operatorem kamery, czasem scenografem i niekiedy zastępował innych członków ekipy filmowej. Tak naprawdę aktorzy ogedrali w tym przedsięwzięciu najmniejszą rolę, choć to oni wydają nam się twórcami filmu. Reżysera bowiem w ogóle tam nie widzimy i zapominamy o nim.
10 także dla Jamesa Hornera za niezwykłą i niepowtarzalną muzykę. Wolne kawałki są romantyczne i wzruszające, a dynamiczne dodają charakteru katastrofie Titanica. Muzyka trafiona w dziesiątkę do tego filmu.