7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790110
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Kochacie ten film i wielbicie aktorów, ale nie doceniacie reżysera, a przecież bez Niego nie powstałby tak wspaniały film! To on stworzył piękny scenariusz i świetnie wyreżyserował dzieło. Piszecie że "Titanic" to wasz ulubiony film i wspaniali aktorzy, a często pomijany jest właśnie James Cameron. Ma na FW tylko 579 głosów. Ode mnie ma 10-tkę. Ja oczywiście uwielbiam Kate, Leo i innych aktorów, lecz trzeba czasem docenić głównego twórcę. Na co czekacie? Głosujcie! Kto się ze mną zgadza?

konto_przeniesione

Ja się z tobą zgadzam! Owszem większość osób pisze tylko o aktorach,ale myśle,że cenią też reżysera. Ogólnie Cameron nie jest moim ulubionym reżyserem,ale za ten film go "kocham". Zrobił coś wspaniałego :)

ocenił(a) film na 10
roxanne_3

Ja Jamesowi Cameronowi już dawno dałam 10/10-jest fenomenalny!Napisać taki scenariusz,stworzyć taki film.....to jest coś! :D

Miss_Snape

Dalej, dalej! 10 mu się przydadzą ;D

ocenił(a) film na 10
konto_przeniesione

10 ma ode mnie już dawno! należy mu się!

konto_przeniesione

Zgadzam się!!! TITANIC to naprawdę jeden z niewielu filmów na którym zawsze jestem wzruszona(hurra w końcu się przyznałam!;-)). GŁOSUJCIE NA JAMESA CAMERONA bo bez niego ten film by nie powstał!!! Świetny temat! POZDRAWIAM! PIRATKA;)

ocenił(a) film na 10
konto_przeniesione

Oczywiście 10!!!!!!!!
Cameron to świetny reżyser. Przy samym Titanicu nieźle się napracował. Nie zapominajmy, że był na planie nie tylko reżyserem, ale również operatorem kamery, czasem scenografem i niekiedy zastępował innych członków ekipy filmowej. Tak naprawdę aktorzy ogedrali w tym przedsięwzięciu najmniejszą rolę, choć to oni wydają nam się twórcami filmu. Reżysera bowiem w ogóle tam nie widzimy i zapominamy o nim.

10 także dla Jamesa Hornera za niezwykłą i niepowtarzalną muzykę. Wolne kawałki są romantyczne i wzruszające, a dynamiczne dodają charakteru katastrofie Titanica. Muzyka trafiona w dziesiątkę do tego filmu.

ocenił(a) film na 10
konto_przeniesione

Oczywiście 10!!!!!!!!
Cameron to świetny reżyser. Przy samym Titanicu nieźle się napracował. Nie zapominajmy, że był na planie nie tylko reżyserem, ale również operatorem kamery, czasem scenografem i niekiedy zastępował innych członków ekipy filmowej. Tak naprawdę aktorzy ogedrali w tym przedsięwzięciu najmniejszą rolę, choć to oni wydają nam się twórcami filmu. Reżysera bowiem w ogóle tam nie widzimy i zapominamy o nim.

10 także dla Jamesa Hornera za niezwykłą i niepowtarzalną muzykę. Wolne kawałki są romantyczne i wzruszające, a dynamiczne dodają charakteru katastrofie Titanica. Muzyka trafiona w dziesiątkę do tego filmu.