7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Ech

ocenił(a) film na 9

Mam 13 lat jestem chłopakiem i spłakałem się jak baba na tym filmie. Co ciekawsze nie na żadnej konkretnej scenie ale tak ogólnie. Po filmie myślałem CZY JA JESTEM NORMALNY??? Do tej pory płakałem tylko na Szeregowcu Ryanie, Leonie Zawodowcu i Titanicu. Szacuneczek dla reżysera za zrobienie filmu, który wzbudził we mnie płacz:)

ocenił(a) film na 10
Maticzek

Zgadzam się ten film jest arcydziełem w swoim rodzaju ( tagże się na nim popłakałam).

ocenił(a) film na 10
Maticzek

hehehe!! brawo dla pierwszego mężczyzny, który miał odwagę się przyznać do swej "słabości". Jak wszyscy tu na tym forum- uroniliśmy dużo łez ;P pozdrówka !

ocenił(a) film na 8
Maticzek

A ja powiem tak !

Chociaż film jest mieszany z błotem przez wielu "miłośników" kina, to ja naprawdę go lubię. Chociaż jest to typowy melodramat rodem z Holywood to świetnie się go ogląda. Myślę, że najbardziej wzruszająca jest jedna z ostatnich scen ( chyba ostatnia ), kiedy starsza kobieta umiera i jej duch powraca na statek. Widzi się wtedy ze swoim ukochanym i znowu jest piękna i młoda.

7/10

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Maticzek

Zandarmie dorgi to nie jest typowe melodramat.~! ;]

A tobie gratulacje ;) hihi;] facet ktory umie okazywac uczucia to mezczyzna dodaje ciebie do ulubionych ;] ja mam 16 ale tez 1 raz ogladalam w wieku 13 i ryczalam ;( co ja gadam nadal ryczeee ;(( mimo ze znam na pamieC ;)

pozdro ;*

ocenił(a) film na 9
wiertaraaa

Główną sprawą jest muzyka, która mnie bardzo poruszyła.
Właśnie nie wiem dlaczego jest mieszany z błotem.
Może sama fabuła jest ciut naciągana to i tak te 3 godziny(bodajże) mijają jak z bicza strzelił.
Pozdrawiam :)