7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Nie dość że jego dotychczasowe produkcje były fabularnie "bardzo tandetne" to teraz pozostała mu tylko obróbka cyfrowa starych filmów, idzie zarobić ? idzie...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

UPADLY_WIDZ ..raczej upadłe ścierwo

ocenił(a) film na 8

Co ojciec znów Cie w nocy nawiedził ?

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

Jeśli "bardzo tandetne" tyczy się Titanica to ja nie wiem co ty człowieku oglądasz :O

ocenił(a) film na 8
tytan5017

hmm źle mnie zrozumiałeś, Titanic jest na swój sposób tandetny fabularnie, ponieważ autentyczne wydarzenia naszkicowały scenariusz, nie Pan J.C , Ostatnie jego Sanctrum... to już w ogóle jakaś pomyłka, a Avatar ? haha śmiech na sali...

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Nie nawidze Avatara.Nie dosc ze jakies ludki niebieskie biegaja i skakaja po jakiejs Jungli Debilow to fabula....DNO !!!

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Cameron to mistrz za Terminatory i Aliens powinni mu pomnik postawić

ocenił(a) film na 8

Nie ukrywam iż Obcy czy Terminator to są hity, ale hity kina akcji, niezbyt bogatego w "dobrą" fabułe...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Terminator a zwłaszcza dwójka to mistrzostwo pod względem fabularnym z przemyślną konstrukcją która nie posiada żadnego słabego momentu natomiast naszpikowana całą masą kultowych ponadczasowych scen i sekwencji, których nawet nie ma sensu wymieniać bo każdy wie o które chodzi.

ocenił(a) film na 8

jaka fabuła? człeku o czym Ty rozmawiasz

UPADLY_WIDZ

Wolę 10 raz obejrzeć Titanica niż jakieś komiksowe gówno które ciągle ostatnio kręcą.

ocenił(a) film na 8
Pogromca_nolifow

Nie no czy Ja pisze że Titianic jest zły ? Fajny film !

Komiksowe tzn. ? Dr. House ?

UPADLY_WIDZ

komiksowe gówno tzn filmy krecone na podstawie komiksów
wszystkie te spider-many, ironmany, fantastyczne czwórki, transformersy, spartanie itd - cale te kolorowe i nierealistyczne gówno

ocenił(a) film na 8
Pogromca_nolifow

czemu, niektóre fajne

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

Avatar na swój sposób też jest bardzo fajnym filmem. Ma wiele plusów chociażby 3D aczkolwiek mnie ten film nie zauroczył. Co do Titanica. Ponowne wpuszczenie go do kin nie uważam za wyciąganie kasy. Jak powiedział jest to sposób na uczczenie tej tragicznej katastrofy a ponadto możliwość aby młodsi fani którzy nie mieli tyle szczęścia i nie widzieli filmu w kinie mogli go obejrzeć na dużym ekranie. A tak na marginesie. Możesz mi wierzyć że w kinie cały film nabiera innego wymiaru. Nie da się opisać uczuć jakie towarzyszą podczas seansu kinowego a domowego. Niebo a ziemia

ocenił(a) film na 8
tomb2525

wiem bo na titanic widzialem na dużym ekranie z 5 razy :)

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

ja widzialem ttitanica z 5 razy
ale i tak ide na 3d bo na duzym ekranie nie mialem okazji wczesniej .

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

No chyba, że tak. No mi to akurat nie było dane

ocenił(a) film na 8
tomb2525

Pare ładnych lat temu miałem znajomego w kinie, więc zaliczałem praktycznie każdy film na dużym ekranie :) A jak byłjakiś fajny to sie po klika razy chodziło ;p

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

Parę ładnych lat temu? Czyli kiedy? Titanic miał premierę 15 lat temu i jak dotąd to nigdy nie był puszczany w kinach, no chyba że chodzi o pokazy specjalne.