Nie dość że jego dotychczasowe produkcje były fabularnie "bardzo tandetne" to teraz pozostała mu tylko obróbka cyfrowa starych filmów, idzie zarobić ? idzie...
Jeśli "bardzo tandetne" tyczy się Titanica to ja nie wiem co ty człowieku oglądasz :O
hmm źle mnie zrozumiałeś, Titanic jest na swój sposób tandetny fabularnie, ponieważ autentyczne wydarzenia naszkicowały scenariusz, nie Pan J.C , Ostatnie jego Sanctrum... to już w ogóle jakaś pomyłka, a Avatar ? haha śmiech na sali...
Nie nawidze Avatara.Nie dosc ze jakies ludki niebieskie biegaja i skakaja po jakiejs Jungli Debilow to fabula....DNO !!!
Nie ukrywam iż Obcy czy Terminator to są hity, ale hity kina akcji, niezbyt bogatego w "dobrą" fabułe...
Terminator a zwłaszcza dwójka to mistrzostwo pod względem fabularnym z przemyślną konstrukcją która nie posiada żadnego słabego momentu natomiast naszpikowana całą masą kultowych ponadczasowych scen i sekwencji, których nawet nie ma sensu wymieniać bo każdy wie o które chodzi.
Nie no czy Ja pisze że Titianic jest zły ? Fajny film !
Komiksowe tzn. ? Dr. House ?
komiksowe gówno tzn filmy krecone na podstawie komiksów
wszystkie te spider-many, ironmany, fantastyczne czwórki, transformersy, spartanie itd - cale te kolorowe i nierealistyczne gówno
Avatar na swój sposób też jest bardzo fajnym filmem. Ma wiele plusów chociażby 3D aczkolwiek mnie ten film nie zauroczył. Co do Titanica. Ponowne wpuszczenie go do kin nie uważam za wyciąganie kasy. Jak powiedział jest to sposób na uczczenie tej tragicznej katastrofy a ponadto możliwość aby młodsi fani którzy nie mieli tyle szczęścia i nie widzieli filmu w kinie mogli go obejrzeć na dużym ekranie. A tak na marginesie. Możesz mi wierzyć że w kinie cały film nabiera innego wymiaru. Nie da się opisać uczuć jakie towarzyszą podczas seansu kinowego a domowego. Niebo a ziemia
ja widzialem ttitanica z 5 razy
ale i tak ide na 3d bo na duzym ekranie nie mialem okazji wczesniej .
Pare ładnych lat temu miałem znajomego w kinie, więc zaliczałem praktycznie każdy film na dużym ekranie :) A jak byłjakiś fajny to sie po klika razy chodziło ;p