Każdy kto uważa że to najlepszy film na świecie niech da tutaj swój komentarz!!!
Podpisuję się
Najpiękniejszy film o miłości jaki dane było mi jak dotąd obejrzeć...
Romantyczny i tragiczny zarazem...
Świetnie zagrany i zrealizowany
Ponadczasowy i cudowny
Jeden z moich ulubionych
A teraz wlasnie jest w hiszpanskiej trojce. film dobry choc przyznam ze po hiszpansku (ten jezyk mnie smieszy mimo ze wladam nim dosc dobrze) nie jest tak tragiczny jak w wersji oryginalnej. jednak FILM bardzo dobry !!
.....oooO...............
....(....)......Oooo....
.....\..(......(....)......
......\_ )......)../......
...............(_ /........
...BYŁAM................
.......... TUTAJ .......
Titanic jest najlepszy!! W 100 procentach!!
Jeszcze nigdy nie widziałam lepszego filmu nić "Titanic".
Nie przepadam za odtwórcą Jacka, nie pasował mi do tej roli, nie mniej zgodzę się, że sam film jest wybitny i, choć może nie należy do moich ulubionych, bardzo chętnie doń wracam i jestem pod dużym wrażeniem.
Więc mogę się podpisać. ;)
Jack proszę Pana był tam głównie umiejscowiony dla romantycznych kobiet i bardzo dobrze się spisał w tej roli ;). Wrażliwi mężczyźni też z pewnością byli by zachwyceni ;), ale naturalnie ja szanuję wszystkie opinie. Hołd dla efektów specjalnych!
no dokładnie ;)nie wobrażam sobie na tym miejscu innego aktora !!!!
byl idelany!
niestety ;/ ale szczerze? mając na koncie tak świetną rolę i jeszcze wiele innych można powiedzieć że osiągnął już wystarczająco dobry "garaż" filmowy. Wielki mam szacun do niego, chyba szczególnie za Titanica właśnie bo nie wiem dlaczego tak mam, ale zwracam wielką uwagę na styl gry aktorskiej a uważam że Leo był cały na 6! jest więcej niż świetnym aktorem!
Ja też się wpisuję. Uważam ten film za jeden z najlepszych, jakie nakręcono. :)
Nie wiem, czy jest to najlepszy film na swiecie, ale na pewno zrobił na mnie ogromne wrazenie i za kazdym razem, gdy go oglądam czuje ten dreszcz emocji i wzruszenie. Dlatego wpis musi byc ;)
nie uwazam tego filmu za najlepszy ( mam inne ) ale to jeden z moich ulubionych, swietna sceneria,emocje, piekna muzyka, dalem 9/10 i mam wy***ne na komentarze snobow/dzieci neo, zyje w wolnym kraju a Cameron to jeden z moich ulubionych rezyserow
wpisuje się, wspaniały film, ma coś w sobie, troche tego, troche tamtego ;) daje 10/10
Jeden z najlepszych filmów na swiecie:) Nie pamietam ile razy go juz ogladalem( bardzo duzo), ale zawsze jak leci w tv to go ponownie ogladam. A piosenka Celin Dione do tej pory wzbudza we mnie wielkie emocje. Reasumujac bedzie bardzo trudno zeby powstal kolejny film ktory dorownywal by klasie titanikow.
Początek i koniec jest fenomenalny, a gdy statek jak korek dryfuje na wodzie i gdy widać już śruby napędowe dna to dech zapiera!
Ja również się wpiszę. Ten film jest świetny, mimo iż oglądam go co roku. Połączenie miłości z autentycznymi wydarzeniami dało nam dzieło. Film wzrusza i moim zdaniem pokazuje wiernośc oraz coś co rzadko się spotyka zwłaszcza w dzisiejszych czasach, mam na myśli miłośc żebraka z pogatą damą. Pozdrawiam....!!!
Pierwszy raz obejrzałam go, gdy miałam 11 lat i od tego czasu jestem w nim "zakochana" (xD)
Uwielbiam go, bo lubię filmy katastroficzne oparte na prawdziwych historiach (chodzi mi o zatonięcie Titanica).
No i w to wszystko wpleciona wzruszająca historia miłosna :)
Jak dla mnie idealne połączenie =D
Po za tym Kate Winslet jest jedną z moich ulubionych aktorek :]
W Titanicu urzekła mnie też świetna muzyka, która nadaje niesamowity klimat :]
ja uwielbiam Titanica ;D oglądam go co roku i co roku wzbudza on we mnie te same emocje ;) wspaniała gra aktorska Kate Winslet i Leonarda DiCaprio, "Titanic" <33
Bez porównania. Najlepszy film wszech czasow moim zdaniem. Nic go nie przebije. Ogladalam go milion razy i za kazdym razem widze nowe szczegoly.
Właśnie. A mnie napadło przesilenie TITANICA hehe oglądałam go w zeszłym miesiącu i mnie dzisiaj już nie ciągnie zbytnio ale pozostanę wierna i ten 20 raz a może więcej nawet ponownie go obejrzę, jest ktoś taki jeszcze co go w tym roku 4 raz obejrzy? :)
fakt ten film jest najwspanialszy ;*** zawsze jak go ogladam to łezka mi sie kreci ;(
ja się wpisuje.
jestem teraz świeżo po oglądnięciu po raz setny częsci 1,jutro 2 niewiem jak to przeżyje... zawsze zalewam się łzami niedość że jestem bardzo uczuciowa to ten film działa na mnie jak no niewiem. cudowny,piękny,niesamowity. świetna muzyka ,wspaniali aktorzy i idealna opowieść. czego chcieć więcej?
kiedy zobaczyłam zwiastun w czwartek na polsacie to aż mnie ciarki przeszły xd film jak i jego historia mnie urzekły!
ponownie apeluję i proponję:
udzielę wszelkich informacji o tym statku jeśli tylko były gdziekolwiek dostepne.
Pozdrawiam
Uważam ze Titanic jest najwspanialszym filmem jaki obejrzałam.Ukazuje prawdziwą miłośc dwóch ludzi.Polecam obejrzenie tym którzy go jeszcze nie obejrzeli.