Wczoraj obejrzałem sobie właśnie już po raz 7 film Titanic z roku 1997 w wersji hiszpańskiej. Jestem urzeczony tym filmem w mimo ze to już tyle razy go oglądam wciąż wywołuje we mnie emocje. Jest doskonale zrobiony widać w nim dobra rękę reżysera i producenta , świetne zdjęcia ,doskonale ujęte zbliżenia o,ddanie tła poprzez dobranie wspaniałej ścieżki dźwiękowej. Fantastyczna gra aktorów naprawdę super zagrała swoja role Kate Winslet uwielbiam jej duże śliczne niebieskie oczy i te rude a raczej miedziane włosy, doskonale też zagrał swoja role ulubieniec wtedy nastolatek ale też kobiet Leonardo DiCaprio ,inni aktorzy też super zagrali swoje role. Niedługo bo 14.04 mija 100 rocznica zatopienia Titanica i tragedii jaka się wtedy wydarzyła na Atlantyku. Naprawdę polecam ten film jest to klasyk światowego kina i ciesze się bardzo z ogromna radością czekam na wznowienie projekcji filmu Titanic 3D ,informacja ze już jest w projekcji i będzie wyświetlany w kinach bardzo mnie ucieszyła być może na pewno wybiorę się z kochanym śpioszkiem na ten film – oboje uwielbiamy takie klimaty. Romans i Tragedia w jednym. Oceniam go na pełną 10 i polecam nie tylko dla upamiętnienia rocznicy o czym też należy pamiętać, ale jest to super film i wart obejrzenia. Każdy kino-maniak powinien mieć tę perłę w swojej kolekcji.