7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Film

ocenił(a) film na 9

Jedyne co dobre w tym filmie to muzyka,.

Tymonello

nie mam słów dla niektórych wypowiedzi. Ta jest właśnie taką wypowiedzią.
Ze wszystkich ocenionych przeze mnie filmów ten ma komplet 10/10
i mogę oglądać po raz setny i mi się nie znudzi
Bo w tym filmie dobre jest... wszystko (jak dla mnie)

ocenił(a) film na 10
EM_DE_KE_AS

zgadzam sie.
Ja osobiscie ogladalam ten film poraz 38. Mowia ze mam hopla na punkcie tego filmu, ale ja mam to gdzies. Za kazdym razem budzi we mnie emocje. Muzyka genialna, efekty ? szczeka opada.
Najlepszy film.

ocenił(a) film na 10
Tymonello

Muzyka jest wzruszająca [ofc kawałek Celine Dion <333], zresztą jak CAŁY FILM! Dla mnie ARCYDZIEŁO! Kilka niedociągnięć, ale jak na film z '97 nie ma co się czepiać i porównywać do dzisiejszych filmów z podobnymi efektami specjalnymi itd. Zawsze wzruszający - obejrze milion pierwszy raz, a co tam ;D

ocenił(a) film na 10
ignis1903

Ten film jest cudowny, istne arcydzieło, klasyk. Obowiązkiem każdego jest obejrzenie Titanica! Ja już niezliczoną ilość razy to oglądnęłam i jeszcze na pewno nie raz do niego wrócę.

ocenił(a) film na 10
CookiexJar

potwierdzam klasyka, oglądałem go tyle razy ale niestety przejadł mi się, nie dodam go też do ulubionych bo przegrywa z kilkoma moimi faworytami którzy jeśli by lecieli równocześnie w TV to wybrałbym ich.

Film świetny o ile nie najlepszy w swoim gatunku mimo to BTTF będzie jak dla mnie zawsze lepsze

ocenił(a) film na 10
Tymonello

muzyka jest świetna owszem ale bez przesady,gdyby film był gniotem żadna muzyka by go nie uratowała,Celine Dion dostała za muzyke Oscara ale reszta nagród jest za film

ocenił(a) film na 10
CelineMarie

Tymonello nie mogę się z Tobą zgodzić .
Fakt muzyka jest fenomenalna, ale naprawdę nie dostrzegłeś żadnych innych plusów ?
Jeżeli ogląda się kilka razy film i za każdym razem się wzrusza to musi coś w nim być.
Jak dla mnie arcydzieło !

ocenił(a) film na 9
natalia0906

mnie on nie wzrusza.

ocenił(a) film na 10
Tymonello

"Titanic" to prawdziwe arcydzieło. Najbardziej poruszający i wzruszający film jaki miałem przyjemność oglądać. Widziałem go już wiele razy i zawsze do niego będę wracał i zawsze łamał się w pewnych, niesamowitych momentach. Zgadzam się z tobą jedynie jeśli chodzi o muzykę. Jest przepiękna, idealnie pasuje do tego filmu. Cóż to była za tragedia, cóż to była za miłość, CÓŻ TO BYŁ ZA FILM!