7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Jutro idę na 3D

ocenił(a) film na 10

a was malkontentów mam w dupie ;) Wg mnie film jest świetny i jest zasłużoną legendą !
Titanic napewno jest lepszym dziełem niż jakis tam Avatar ...

ocenił(a) film na 10
Mihail85

i bardzo dobrze :)titanic to film którego nie da się zapomnieć.w porównaniu z nim avatar to bajeczka dla dzieci chociaż dobrze zrobiona.byłam już na 3d i polecam.naprawdę warto wydać pieniądze na bilet bo efekt jest tak świetny jakby naprawdę było się na pokładzie.

ocenił(a) film na 10
Pirat541

Przekonaliście mnie, jutro też się zatem wybiorę :) Myślę, że warto tak dobry film obejrzeć na innym ekranie niż tylko w domowym TV z ogromną ilością reklam ;)

ocenił(a) film na 7
Mihail85

Dziękuję. Obejrzałam Titanica tyle razy, że znam go już prawie na pamięć, a zawsze porusza mnie tak samo.

ocenił(a) film na 7
oallaa13

Na osłodę wieczora i nocy:
http://www.youtube.com/watch?v=7WVQXlVLzcU&feature=relmfu

ocenił(a) film na 10
oallaa13

rose-piękny utwór!dzięki właśnie szukałam tego wykonania.ta muzyka jest tak piękna że można się przy niej popłakać.

Pirat541

Ja tam nie przepadam za takimi smętami aczkolwiek szacunek do filmu mam. Na 3D siłą mnie wyciąga mnie mój chłopiec więc chyba nie będę miała wyboru i też pójdę. Trzeba przyznać, że film piękny. Ciekawe jak efekty 3D

ocenił(a) film na 10
oallaa13

Ten utwór jest niesamowity, czuć pasję, emocje, z lekka nutką dramatyzmu i ogromną dozą romantyzmu, choć i melancholię także. Zresztą co tu dużo mówić cały soundtrack z filmu jest nieziemski.

Mihail85

Ja idę w czwartek do IMAX-u. Wygrałem bilety. Byłem w '97 i mi się podobało, mam nadzieję że z biegiem czasu i postępem technologi będzie jeszcze lepiej. Lubie ten film. A Ci którym się nie podoba niech idą na Gniew Tytanów:-)HeHe:-)