7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Po co go oglądać i tak na końcu uderzy tą górę ;p

użytkownik usunięty
lukasz321a

Hahaha :D Smith jest spoko :D zajebiste komedie robi :D

ocenił(a) film na 9
lukasz321a

Kretynska wypowiedz. Po co w takim wypadku ogladac filmy bigraficzne o osobach ktore juz odeszly. Przeciz i tak umra na samym koncu filmu.

ocenił(a) film na 5
Ibrah

Tytanic to nie film biograficzny ani dokumentalny to jest film fabularny oparty na faktach a przynajmniej czesci faktow motyw filmu prze wielki statek wypływa w dziewiczy rejs punkt kulminacyjny filmu zderzenie z góra lodowa czyli od pocztaku wiem co sie stanie jak tylko wypływaja wlaczam stoper i odliczam czas.
Tak to ciezko wejsc w dyskusje bo cos pomieszałes z tymi filmami bigraficznymi co one maja wspolnego z filmem fabularnym opartym na faktach( chodzi ci o wydarzenia które miały miejsce ?bo jeżeli tak to zle sie zabrałes za ten temat mogłes wpsomniec o krzyzakach widomo bylo ze niemcy dostali ale jakze milo sie to ogladalo )

ocenił(a) film na 9
lukasz321a

Mowiac filmy biograficzne nie mialem na mysli titanica. Sadze, ze wyrazilem sie jasno i ze nie musze tlumaczyc takich oczywistosci. Przeczytaj moja wypowiedz jeszcze raz to moze zrozumiesz o co mi chodzilo. Ogladasz film o johnnym cashu i wiesz od poczatku ze na koncu filmu on umrze wiec po co ogladac przeciez wiesz i tak jak sie skonczy. Z titanickiem jest podobnie bo wiesz ze i tak zatonie. Kevin james nie popisal sie poczuciem humoru. Zenujaca wypowiedz.

ocenił(a) film na 5
Ibrah

Kevin SMITH *

ocenił(a) film na 9
lukasz321a

Tak kevin smith, sorry ogladalem ostatnio king of queens z jamesem i do tego obaj panowie przy tuszy.

ocenił(a) film na 5
Ibrah

obejrzyj sobie An Evening with Kevin Smith 1 na youtube jest cz 1 Wojewódzki to mogłby sie uczyc od niego ripostowania na prawdę warto

lukasz321a

A nie wiadomo, może akurat w 3D im się uda wyminąć ta górę :D

ocenił(a) film na 5
marlena_lug

hahha tak i zamiast góry statek zatapiają ninja z uzi w 3d

ocenił(a) film na 10
lukasz321a

takim rozumowaniem, po co ogladać filmy historyczne, oparte na faktach skoro ludzie znający historie wiedzą jak się dany film skończy. :) bez sensu :) ja lubię obejrzeć film, zobaczyć jak to 'być może' wyglądało. Wizualna rekonstrukcja wydarzeń. :]

ocenił(a) film na 5
DirtyGibon

po co pisac na ten temat co miał byc smiechowy a tu bach podłapane i poszła lawina ale..... Tajtanik był filmem historycznym ?? na prawdę a co on miał takiego z histroii w sobie oprucz faktu ze statek uderzył w lodowiec ?? film ile trwał 3- 3,5 h i co tam takiego było co zostało odnotowane na kartach historii cała historyczna czesc to moment jak wielki statek uderzył w lodowiec ile to trwalo 10 minut mniej ?? cały film jest o tym jak biedny chlopak zakochal sie w bogatej dziewczynie z wyższych sfer i popełniają mezalians spoleczny ale co to ma wspólnego z filmem historycznym cały film jest o tym Tytanik to jeden bardzo długi romans i przez cały film odliczasz kiedy przyp.. juz w ta góre A wizualna rekonstrukcja wydarzen była na discovery program trwal 1h w nim mozna było sobie zobaczyc dlaczego uderzyli w ta gore dlaczego było za mało szalup ratunkowych itp itd i to w godzine

ocenił(a) film na 10
lukasz321a

Ja wcale nie powiedziałam, że Titanic to film historyczny. :) Nie o nim w tym poście napisałam. Podałam przykład gatunku filmowego, w których to filmach wiadomo jak one się skończą. Tak jak wiedziałam, że Titanic udarzy w górę, tak samo wiadziełam, jak skończy się film 'Jak zostać królem', a mimo to ciekawa byłam jak go nakręcili, jak to pokazali. :)

'po co pisac na ten temat co miał byc smiechowy a tu bach podłapane i poszła lawina', skoro napisałeś nowy temat to nie wiem czemu się dziwisz, że pojawiają się do niego komentarze. :) i nie każdy odbiera treść za 'śmiechową'. :)

ocenił(a) film na 10
lukasz321a

ale ten żart jest słaby, nie wspominając o tym, ze zapewne powstał w 97' :)

ocenił(a) film na 5
dzebedisa

tak wiem jest passe i w ogóle so 2000 and late powiedzał to w 2002 ale on odnosił sie do wielu filmów np o Pasji powiedzał cos takiego filmy z Chrystusem zawsze koncza sie ze widzimy go w jego znanej nam wszystkim pozycji

ocenił(a) film na 10
lukasz321a

czyli za kreatywny to on nie jest i do tego się powtarza. tacy tez mają swoich zwolenników, a najwyraźniej na tym forum jeszcze ich nie ma ;)

ocenił(a) film na 5
dzebedisa

kreatywny ale kreatywny w jaki sposób? kreatywny znaczy się ze pięknie ubiera myśli w słowa bo jeżeli o to chodzi to on jest mistrzem świata pod tym względem( no jeszcze jest George Carlin ) ta wypowiedz na temat tytanika może mistrzostwem nie była ale śmieszna tak jak najbardziej taka miała być mnie śmieszy nie mam tak wysublimowanego gustu jak Ty na mnie i myljony innych działa zobacz jakis jego QA

ocenił(a) film na 10
lukasz321a

dziękuję za dopieszczenie mojego gustu ;) ja ogladam/łam za duzo sitcomów, więc nawet pewne śmieszne zarty mnie już po prostu nie śmieszą.
kreatywny w sensie, że bardziej zaskakujący zart, coś nie tak oczywistego. IMO. :)

ocenił(a) film na 5
dzebedisa

a jest jeden ja :P