jw.
Wczoraj oglądałem Titanica w Polsacie po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że zrobił na mnie dobre wrażenie, fajnie się go oglądało i czekam na 2 część tego filmu :)
zawsze można online obejrzeć:) ja wczoraj oglądałam dwie części i film jest genialny :)
No dziwię się sam sobie, że dopiero teraz.
Chciałem go zobaczyć i przekonać się czy był warty tych 11 Oscarów :D
to przez tych nawiedzonych anty-fanów, którzy żeby zrobić na złość dawają 1... zupełnie bezpodstawnie, film jest genialny!
zdziwilo mnie ze poraz pierwszy ogladasz xD bo ja to juz ok 41 ..
no ale lepiej poźno niz wcale. ;)
Skoro pierwsza czesc ci sie podobala to w drugiej kopara ci opadnie. :)
pzdr.
hehehe no ;)) ja też sie dziwie, powinien miec 10 pktów średnią a nie :P ;)) to jest mój ulubiony film ! :))
Matko Boska! Jak można było zobaczyć Titanica po raz pierwszy w życiu NA POLSACIE!??!!! Marsz do wypożyczalni, jeszcze nie jest za późno!
Ja to nie wiem ile razy to oglądałem pierwszy raz jak oglądałem Titanica to miałem 7 lat i się zakochałem ,i oglądałem go codziennie hahahahah do tej pory mi się nie znudził ale nie oglądam go codziennie .Jestem wielkim fanem że wiem całą historię tego słynnego statku ,ale cóż to jest Polska dlatego ten film ma tak słabą ocenę ,no proszę ,takie gówno jak Władca Pierścieni ma 8,2 a Titanic 7,5 to jakieś nie porozumienie.