PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789228
7,3 93 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Tak patrzę na te tematy i myślę sobie:
-Czy nikt nie zwrocił uwagi na te wspaniałe kreacje które są w filmie? Na fakt że niektóre robiono ręcznie na specjalne zamówienie ?

ocenił(a) film na 10
umbrellaraccon

Mi najbardziej podobała się kreacja Rose w końcowej scenie, ta biała suknia. Świetnie kontrastowała sie z kasztanowymi włosami Kate i podkreślała jej rysy twarzy. Świetny był też ten prześwitujący "szlafroczek" w scenie przed malowaniem. Nie mozna zapomniec też o kultowej już aksamitnej kreacji ze sceny na dziobie. Deborah Scott wykonała rewelacyjnie swoją pracę. Szkoda, że tylko jedengo Oscara mogła za nią dostać;)

Ove

Ta na ze sceny na dziobie była moim zdaniem taka sobie. Znacznie bardziej podobała mi sę ta z przyjęcia w pierwszej klasie. No i ten kostiumik z portu. Podobno kapelusz miał około 1m średnicy O.o

ocenił(a) film na 10
umbrellaraccon

Tak, kostiumy były świetne, właśnie ta suknia Rose z tonięcia była świetna, ta ze sceny na dziobie też mi się podobała. Ale i tak najlepsze były mundury marynarzy :D

umbrellaraccon

Dla mnie najpiękniejsza była suknia Rose, w której tańczyła z Jackiem pod pokładem. Cały strój był świetny, do tego fryzura i biżuteria... miodzio :) szkoda, że na studniówce nie mogłam takiej mieć.

kalina_malina

Ta ze scen tonięcia statku pięknie wyglądała ale zdaje się że trzeba było do niej gorset nosić. Co do tej z zabawy pod pokładem to owszem, była świetna :)

ocenił(a) film na 10
umbrellaraccon

mi sie podobaja wszystkie kreacje ale najbardziej ten kostiumm z tym cudownym kapeluszem, boski po prostu, no i ta sukienka w ktorej tonie:) łądna tez ta koncowa biała suknia i ta sama w drugim kolorze tym ciemnym i dołem pomaranczowym